Gudigudi Memleketimden uzakta yasiyorum. 33. Haftamda Eskisehire gidip kalan zamanimi orada gecirip orada dogum yapacagim. Iyi bir doktor onerisi istiyorum bilgisi olanlardan😊
Zeykem Gudigudi anadolu hastanesı alev karabağ ve tanser senses dıyorlm ben alev e gıdıyorum canım esım bayan doktor olsun dedıgı ıcın
Zeykem Gudigudi ama benım ablamda dıyarbakırda oturuyor dogum ıcın esk e geldı devlette tugba hanım dpgum yaptırdı
Seyda26 Gudigudi 2. Gebeligim canim umit visnelikte emine elmas etize gidiyorum cok cok memnunum cok guzek ilgileniyor sanki ailemden biriymis gibi olduk kesinlikle tavsiye ederim. Tanser beyy evet oda iyi ama randevu bulmak cok zor hic ugrasma derim
Gudigudi Zeykem alev hanimdan memnun musunuz? Dogum olmadi galiba degil mi sizin? Devlet dusunmuyorum. Tansel beye de siz mi gittiniz yoksa bir baskasindan mi duydunuz? Cok soru sordum ama😄
Zeykem Gudigudi alev hanımdan cok cok memnunum 25 haftalıgım alev hamımada tavsıye uzerıne gitmiştim zatenhıc degıstırmedım. Tanser bey i de butun arkadaslarım gıdıyor ordan bılıyorum bı deneyın bence ımkanım olsa onada gıderdım yanı sırf esımden🤭 Devletı bence de ısteme😆
Zeykem Abdurrahmanı bende cok duydum ablamda dogum yaptı onda. Bıde ümitte sanırım yıne murat senol dıyorlar hep agızdan duyduklarım
Powermom Gudigudi Ümit Hastanesi Abdurrahman Akçay kesinlikle tavsiye ederim, bende tavsiye üzerine başladım canım 25+3 haftaligim hem anneyle hemde bebekle çok güzel ilgileniyor çok memnunum 🌸🌸🌸🌸🌸