Bilibon Gamzey evet olabilir aslinda esi benzeri olamayn tek gibiydi manasi o bazen biz goremiyoruz ya gercekden hakli olabilirler bir bilene danisak lazimmm
HandeLA Bilibon bende kısmetse oğluma yekte ismini koyacağım bir kaç kişiye danıştım dini anlamda hiç bir sorun olmadığı söylenildi
Ebru-46 mucizemsiii kesinlikle çok güzel isim hem anlamı çok güzel hemde araştırırsanız tarihi güçlü bir şahsiyet bizde oğlumuza Bedirhan ismini koyacağız 🤗
mucizemsiii Ebru-46 beğenmenize ve bebeğinize bu ismi koyacak olmanıza çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah 🤗
Kubra2721 Ebru-46 bende cok begeniyorum ama bedirhan diyince kürt lider diye tepki gosteren bir kac kisi oldu. Sizin bebis dogdu mu ismini koydunuz mu :)
Rmeysa_1661 Gamzebilginn ilk oğlumun adı Ömer Yalçın bunu da buğra koyacağım bir klasik sevdam var sanırım o yüzden değişikler hoşuma gitmiyor 🤭😂
Beyzaneriman Mehmet koycam oğlumun adını ama çınar mı olsa diyorum bazen kararsızlık bitmeyecek oğlum gelene kadar sanırım eşim tamamen bana bıraktı ismini onun verdiği sorumluluk mu bilemedim :) kucağıma aldığım da karar vericem sanırım 🙈🙈🙊🥰
Gamzebilginn Ben de Aktuğ koymak istiyorum hem kimseden duymadım nadir olan isimlerden koymak istedik 🤗
Aserpil mucizemsiii ne mualefet insanlar var ya. Bikere isim cidden güzel bende oğluma koyabiliriz hoş isim bence. Kayinpederim kaynanam bikere bile bizim ismimiz olsun demedi eşimden önce ben istedim kayinpederimin adını. İlk başta bizim isim olsun gibi sıkıştırsalardı belki gıcık olurdum. İsim sana ait ne istiyosan o olsun kapat kulagini onlara kapat. Ona bakarsan Sayit ismide eski isim ama isimin eskisi yenisi olmaz ben eski isim daha çok seviyorum. İsmi ile hayır ile gelsin yavruşlarımiz
mucizemsiii Aserpil Kesinlikle tek temennimiz sağlıcakla kucağımıza almak hayırlı evlat olmaları hep birlikte sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza ❤️
zeynos07 Yusuf , emir , Mert, Alpaslan, Çınar , Ali , Uğur, Oğuz , Erdem , beğendiğim erkek isimleri :)