yuzell Burcag vajinaldan bakılmaz bebeğin kalp sesini dinlemeye yani daha doğrusu bana hep karından ultrasonla baktı
Zubeyda Burcag olmZ mı vardı belirtiler ama 7 yıl olmayınca ihtimal bile vermedik çok şükür 35 haftalık olduk az kaldı 😄
Burcag Hilal231112 doktor benide 3 aralıkta cagırdı bakalım ama kalbi daha göremeyebilrx kontrole cagırıyorm dedi olurda kalp atısı görırsem yazarım benımde son adet 22 ekim :)
Aysen41 Burcag canım daha yeni geldim hastaneden 6+3 de kalp atışını dinledik çok şükür herşey yolundaymış 😍 Rabbim dileyen herkese bu duyguları yaşatsın
Burcag Aysen41 yaa öyle mi çok çok sevindim sizin için :)) karından mı dinledinz transvajınal ultrasonla mı peki maşallah ya ☺️😇
Nurayademir Burcag ben 6.haftamda gttım dktrum kontrole gel ddı ama hem alttan hem de karından kalp atısını ve bebegı göremedı doktorum 7.haftada tekrar gidicem gel dedi doktrm geç döllenme olblr ondan göremıyor olablrız ddı
Hilal231112 Burcag Ya gerçekten mi çok sevindim .Allah kucağına almayı nasip etsin .Bende 5 Aralık gidicem doktor o zaman çağırdı bakalım ne olacak çok merak ediyorum 😇 Duyabildiniz mi?Görebildiniz mi?