Moli Duygu4444 kayınpeder ismi konuldugunda çift isimde daha cok hangi isim söyleniyor ikisine insanlar üşenip kafalarına göre birini secerler mi acaba😀
Duygu4444 Moli siz hangisini söylerseniz insanlarda onu söyler. Biz Mustafa Alpaslan koyuyoruz Alpaslanı kullanıcaz😂
Moli Duygu4444 hatır gönül işiyle isim koymak cok sıkıcı bisey bende o sekilde dede ismi ekleyecegim o yüzden sordum..hayatında sürekli silik bi isimleri olcak cocukların kullanılmayan ama resmiyette olan ☹️
Duygu4444 Moli ben kayınpederimi seviyorum ismide beğeniyorum eşime tek Mustafa koyalım dedim o kabul etmedi😊 iki isimli olmak zor bizimki bide baya uzun oldu 😊
Moli Duygu4444 Bende seviyorum ismide kendisinide en basta mübarek bir isim🥰ama cok karısıklık yasamalarından korkuyorum ben cift isimle 30senedir cok zorluk cektim..gercekten epeyde uzunmus sizin isim ama önemli olan icinizde bisey kalmaması tabiki
ikizannesi23 Rmy bir oğlum daha olursa adını Mustafa Rebi koymak istiyorum, eşimin adı ve çok seviyorum, çok şiirsel geliyor söylenişi. Anlamı ise ilkbahar demek