Caglacolak5237 benim Doğum yapalı 2 ay oldu ve ben hamileyken çok zorluk çektim Doğum zamanı da evde iki gün ağrı çektim ve sabah kalkıp gemiye binip hastaneye gittim 3 saat yol çektim hastaneye gittim ve Doğum odasına aldılar 5 cm açıklığım vardı ve ağrılarım devam ediyordu suni sancı galan vermediler 2 buçuk saat sonra suyumı patlattılar 10 cm açılmam olmuştu ve hiçbirşey anlamadım o an dayanılmayacak şekilde ağrım oldu oda 5 dakika bile sürmedi masaya aldılar ağrım ve bebeğimin doğması toplasan 10 dk belki sürmüştür zaten bebek doğduğu zaman ne ağrı ne sızı kalıyor o an herşey bitiyor bana kesi atmadılar sadece üç beş dikişim vardı oda bebek çıkarken yırtığı için attılar dikerken de hiç acımıyor zaten sonra normal odaya geçtiğimde kendim kalktım giyindim duşımı kendim aldım ve ertesi gün gezmeye gittim sonra evime geldim ilk günden beri tek başıma Bebeğimi bakıyorum korkacak hiçbirşey yok yanı ilk bebeğim olmasına rağmen rahat ve kolay oldu herşey ve dikişte her Doğumda olacak die birşey yok allah sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin