mervekutuk01 merhaba kızlar ben 25 haftalık hamileyim normalde bebegimin harketlerini hissederdim ama 2 gundur cok fazla hareket hissetmiyorum sadece damar atar gibi birsy atıyor sizdede böyle birsy oldumu yazarsanız sevinirim
CigdemSenol mervekutuk01 Aynı haftalarda oldu canım. 1 ya da 2 gün hareketlerinde azalma oldu. Çok korktum dr a gittim dönmüştü. Sonra hareketleri yerine geldi. Su an 36 haftaligiz. Zaman zaman hareketleri yine azalıyor. Yeri daraldigi ve suyu azalmaya başladığı için. Icini ferah tut 🙏
Benefit mervekutuk01 benimde aynı sı oldu 2 gündür bugün de etmeseydi hareket gidecektim hastaneye etti şükür 26+6 yım ☺️
Sec mervekutuk01 eder canım korkutma kendini ben 29 haftalığım hala bazı günler çok az hareket edip bazı günler aşırı hareketli oluyor strese sokma kendini
Rmeysa_1661 mervekutuk01 aynı haftalarda benim de durgunluk oldu hatta 3 gün azaldı sonra kesildi acile gittim bu haftalarda olabileceğini söyledi sende git istersen acile için rahat eder
1kckkbra Sen yorulduğun zamanlardada hareketleri azalabiliyo , yoğun geçen iki günmüydü yoksa her zaman gibimi 🤔 tatlı bişey yiyip beklemeyi denedinmi yada ☺️
Rmeysa_1661 mervekutuk01 korkma hiç ben ödüm patladı dedim Allah korusun kalbi durdu heralde bir gittim kıpır kıpır meğerse açmış ayaklarını iç karın duvarına vuruyor doktor genelde bu haftalarda çoğu kadın geliyor acile korkudan 25 27 arası hareketlerde bariz azalmalar oluyor demişti ama yine de takip edilmesi önemli içini rahat tut 🤗🤗
Rmeysa_1661 mervekutuk01 rica ederim birde şeyi deneyin bir bardak süt yavaş yavaş içtikten sonra 5 dakika evin içinde haiff tempolu yürüyüp sonrasında uzanın belki o zaman hissedersiniz 🤗