1PrensAnnesi Bikbi06 ay benim doktor korona ihtimaline bile dayanamıyo sakın diyo her seferinde korkuyo erken doğr diye şaşırdım
Ayferol0 Sevdaaa001 Boğazım ağrıdı ilk önce branş öksürük baş ağrısı burun yanması ve tıkanıklığı oldu
SeymaK Svdsmz34 ilçe sağlıktan aradıklarında bana ayrı durmamızın daha iyi olduğunu söylediler aynı ortamda daha fazla virüs alabilirmişiz 🤷🏻♀️ Hamile olduğunuz için fazla enfeksiyon almış olmayın dedi
Sevdaaa001 Ayferol0 cok gecmis olsun Ya benim bunların hiçbiri Yok sadece sırt agrim var ve hic geçmiyor acaba korona miyim diye düşünüyorum artık ondan sordum
Ayferol0 Sevdaaa001 Evet ama tüm vücut olması gerekiyor galiba eşimin öyle oldu tüm vücut kemikleri sızladı
denizakan ece_2206 14 gun icinde gecti benimki ama bunyeden bunyeye degisir heralde surekli yat uyu dinlen her gun duşunu al dezanfektan kullan surekli bulundugun yerler temiz olsun hep bol bol su ve meyve tuket
Nrglorkn Bende oldum hafif atlattım 10 gün geçti üzerinden. Ama hala koku alamıyorum tat almaya başladım
Bhr_21 Iki gün boyunca kollarım bacaklarım kopacak gibi ağrıyordu ya herkeste farklı galiba en önemli belirti eklem ağrıları yani
ece_2206 SeymaK öyle mi ben pozitifim eşim yarın test verecek evden çalışıyorum hiçbir yere çıkmıyorum ama nereden geldi anlamadım zaten bel ağrısından dışarı çıkacak halim yoktu ikimizde pozitif olursak odaları birleştirecektik ama dediğiniz doğru 28 6 günlük hamileyim ben de Allahtan sadece koku kaybım var ates falan yapmadı yıpratıcı bir süreç ama geçiyor çok geçmiş olsun :)
SeymaK ece_2206 ne biçim bi virüs biz de anlamadık 🤦🏻♀️ biz süreç boyunca ayrı durmaya devam etcez inşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız bol sıvı, bol c vitamini 💜
Bikbi06 Fatma2277 7 aylığım ve hiçbir şey demedi hatta ben sordum c vitamini alayım mı diye istersen al dedi kaç gün oldu hiç sormadı bile
Fatma2277 Bikbi06 çok garip, ben korona oldum desem neler neler söyler bana, sanırım doktordan doktora değişiyor, ben dışarıya çıktığımı söyleyemiyordum bile. Çünkü çok kızıyordu, nasihat ediyordu.
ece_2206 Bikbi06 tat ve koku kaybı yaşadınız mı ne zaman geri geldi acaba benim 8.günüm kalıcı olarak diye korkuyorum kokular ara sıra gidip geliyor bu ne demek
Bikbi06 Fatma2277 Yo hiç böyle şeyler demedi ama ben zaten çıkmıyordum en son hastaneye gitmiştim ordan bulaştı zaten
Bikbi06 Bhr_21 size de geçmiş olsun. Doktoru değiştirmek istiyorum ama şu süreç içinde mümkün değil gibi 7 aylığım artık ve bu saatten sonra hele ki böyle bi virüs varken olmaz galiba 😓
Bikbi06 HULYA0693 çok teşekkürler. Sadece burun tıkanıklığı ve kuru bir öksürük vardı. Atlattım çok şükür koku kaybı da yerine geliyo tekrar. Hiç eklem ağrım olmadı benim