symslmz Kızlar ya bebeğimi sürekli hıçkırık tutuyor 20-30 dk sürüyor 34 haftalığım nedeni ne olabilir mesela şu an çok afedersiniz meyve yerken iki saat önce de kek yerken tuttu 🤷🏻♀️
Ebrdef symslmz 37+1 olduk bizde öyleyiz bazen günde 5-6 kez hıckırıyor merak ettim doktora sordum, hıçkırık sağlık demek dedi yani sağlıklı bebek hıçkırırmış 😊 doğduktan sonrada iştahlı olurlarmış 😁
symslmz Eda319 karnınızda güçlü ve ritmik bir şekilde nabız atışı şeklinde atmalar oluyor gözle görülüyor bi de en az on dk sürüyor kendi kendine kesiliyor sonra :)
aselsura123 Goncikim biz nasıl hıçkırıyoruz öyle düşünün karnın sürekli kalp atışı gibi oluyo ama dışarıdan bile belli oluyor yani ☺️
aselsura123 Kızımda öyleydi sürekli hıçkırırdı karnımda dışarıdan belli olurdu o kadar netti doktor iştahlı olduğu için midesi büyüyor o yüzden hıçkırır demişti çok güzeldi şimdi oğlumu bekliyorum o günleri heyecanla
symslmz Babyy1S korkmuştum ben de yediğim bişi mi dokunuyor acaba diye aman sağlıklı olsunlar da maşallah 🙏
Zelihaoguzhan symslmz Benim kızımda çok hıçkırıyo🙈 çok hoşuma gidiyo özellikle hıçkırdığını ayırt edebilmek dahada güzel😇😂