bigunanneolucak Kızlar merhaba ben klomen içtim günde 3 defA 5 gün ama doktorum bu ay kontrole gelme gün aşıırı ilişkiye gir demişti cnkü 3.ayım klomenle. Ki bugün adetimin 13.günü ve adetim bittiğinden beri değerlendiriyorum . Yumurtlama olduğunu nasıl anlarım ovülasyon testi yapmadan 🤔
Tugce1803 bigunanneolucak Klomen kullandın ve gelme mi dedi? Kaçıncı ayın olursa olsun takibini yapmak zorunda. Yumurtan büyümemiş olabilir, fazla büyüyüp kiste dönüşebilir.Ovulasyon testi olmadan anlayamazsın. Şu an tek yapacağın şey gün aşırı diğer adetine kadar değerlendirmek🙏🏻
haziranin25i bigunanneolucak ben yumurtalık kısımlarımda sertlik hissettiğimde test yaptığımda pozitif çıkıyordu o şekilde anlıyordum 🤗
Berfin2121 bigunanneolucak canım öncelikle bi aylık süreçte normalın üstünde aşırı cinsel istek oluyor ardından sanki adet olmusun hisine kapılıyor kimileri ve vajinada bol miktarda hafif yapışkan sulu akıntı ardından koyulaşan sumuksu yapı ve koyulaşan yumurta akında çatlama oluyor yumurtlama bitince kaçgün fark edilcek şekilde kuruluk oluyor sonra hafif hafif akıntı başlıyor çogalırsa adet görüyorsun çogalmazsa hamilesin zaten hamileligin 5haftasından sonra akıntı çogalıyor
plakayerli Benim bildiğim adetten 4-5-6 gün sonra yumurtlama oluyor. Tam yumurtanın akı gibi bir akıntı geldiği gün yumurtlama günü. Zaten 1 kere geliyo o akıntı her ay
Emel38 Testi bilmem ama adet bitiminden sonraki hafta gün aşırı beraber olun ve kafanada takma bunu.ben kafama takmayı bıraktığım ay gebe kaldım. Orjinal Bal polan pekmez kullandık Destekledik vücudu.bunlardan öncede 5 gün soğan kürü yapmıştım..
bigunanneolucak Tugce1803 evet bende biraz yadırgadım ama cokta üstüne düşmedim cnkü aşşıırı stres oluyordum gidip gelirken . Bu seferde böyle olsun dedim zaten doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım bittiğinden beri değerlendiriyorum gün aşırı inşallah olur :)
haziranin25i bigunanneolucak ben vücudumu çok takip eden birisi olduğum için hemen anlayabiliyordum 💜🌼
Emel38 Bence destek alın , önce soğan kürü.sonra bal, pekmez gb destekleyin vücuduNuzu.Erkekte kaliteli sperm lazım.kalitesiz döllenme olunca düşükle bitiyor sonu 🙁..
bigunanneolucak Emel38 şuan gliför ve gynısitol kullanıyorum :) bide yarından itibaren bal cörek atu tarcın kullanıcam :)
Emel38 bigunanneolucak aynen.Rabbimin verdiği nimetleri iyi değerlendirmek lazım.Kaliteli gebelik için hazırlık gerekir önce.
nur816 bigunanneolucak canım yanlış bilgi vermek istemem aman bildiğim kadarıyla bal ve çörek otu adet söktürücü olarak kullanılıyor
bigunanneolucak haziranin25i çok güzel :) yani geçen ay baya bi sancım olmuştu çatlama sırasımda ama bu ay olmadı acaba büyümediler mi ya 😰