Didem34 Anne18 ben gittim canm cok memnun kaldm güler yüzlü hos bir beyfendi. Herseyi tek tek bakıp anlattı 🤗
Gigy Anne18 doğru adres 😊bilgisi ,aktarımı ,sakinliği ,anlatırken inanılmaz rahatlatıyor ve ilgileniyor , gözünüz kapalı giidin 🎈🙏
Momofsomeone Anne18 ben de detaylı ultrason için Ali Ekiz’e gittim ve çok memnun kaldım . İlk hamileliğim ve hiçbir soru sormama gerek kalmadan tüm detayları ultrason boyunca durmadan maç anlatır gibi anlattı :) Düzgün keyifli ve net bir doktor . Memnun kalacağınıza eminim.
Anne18 NeslihannK evet evet bende gidicem sanırım inşallah randevu alabilirim yaa henüz aramadım ama 😊😊yarın kendi doktoruma gidicem. Bakalım o nereye yönlendircek bende ona göre bu doktora gideceğimi bildircem
NeslihannK Anne18 ilk oğluma hamileyken gidiyodum bende oraya, 2. Hamileligim rumeliye gittim ordan da hic memnun kalmadım bende sefakoyde oturuyorum burda bi Vera detayli yapiyo zaten başka yerde perinotolog yok maalesef Çam ve sakurada dusunuyorum bende doğumu Hayırlısıyla:)
Didem34 Anne18 ben 2 hafta öncesinden aramıstm canm öyle demisti asistanı. 2 hafta önceden arayın randevu verelim diye
Anne18 Gigy çok iyi tamamdır teşekkür ediyorum şuan 21 haftalığım kaçıncı haftaya kafar gidebilirim acaba