canimoglum1 Doktor değişikliği yaptım o süreçte biraz zaman geçti. Doktorum ben olmadım demişti yani hem olabililir hem olmayabilir tarzı. Yaptırmayan var mı veya ne zamana kadar yaptırılması gerekir.
halitefe canimoglum1 canım 20+4 te ilk dozu 25. Haftada ikinci dozu olmuştum bence geç değil yine doktoruna danış tabi
Buseumut2011 canimoglum1 geç değil 2 doz arasına 4 hafta koyuyo doktor zaten aile hekimine git daha geç olmadan o zaten bilgilendirir seni
Beker canimoglum1 herhangi bir haftası yok hatta hamile kaldığını öğrendikten sonra her an yapılabilir iş 20 den sonra yapmalarının sebebi düşük riski azaldığı için insanlar düşük yaparsa aşıdan olduğunu düşünüp aşı karşıtı olmaması içinmiş
mmine Normalde 20. Haftada ilk doz 24.haftada 2.doz yapılıyor diye bliyorm beni bu haftalarda cagırıdlar
Ozlem78 Benim ilk tetanozum 23+1de vuruldum geç değil dediler ama bi sonraki dozları vurdurmayi düşünmüyorum
egemommm canimoglum1 benimde bu hafta yapılcak ama ben kararsizim doktorum yaptırablirsin dedi, yaptırmasam da olur mu diye düşünüyorum
canimoglum1 egemommm benim doktorumda kesin yapılmalı demedi kendi yaptırmamış ancak benim içim rahat etmiyor
Nuray23 canimoglum1 aşi zorunlu degil benim doktorumda sen bilirsin ister yaptir ister yaptirma demisti beni saglik ocagindan aradilar bende yaptiriyim bari dedim gittim yaptirdim ben 18.haftanin icindeyken yaptirmistim. Gec degil bence. Ikinciyi de birinciden 1 ay sonra yaptirirsiniz.
Nasippp canimoglum1 bende yeni oldum 21+0 da üzerine yatmamaya dikkat et ağırmaz benim gibi üzerine yararsan 2-3 gün çekersin ağrısını 😂yeni geçti valla ağrısı 🤦🏻♀️