Zeynep_50 İlk bebeğin doğum kilosu fazlaysa ikinci bebişler acaba dahamı kilolu olur rahim daha geniş vs bu konuyla ilgili düşünceleriniz ney tecrübeleriniz
merve_ayaz9614 Zeynep_50 oğlum 4 buçuk kilo ile doğdu şimdi 29 haftalık hamileyim kızım olacak nasipse doktorum yememe dikkat etmem gerektiğini söyledi 2. Çocuk daha kilolu olurmuş ve ilk gebelige gore erken doğarmış sancim gelir gelmez hastaneye gelmem gerektiğini söyledi
Tubasahra Zeynep_50 Benim ilk oğlum 42. Haftanın sonunda 4220 gram ikinci oğlum 38 .haftada 3880 gram kızım 31 haftada 2130 gram dogdu.
Melodyy Ben doğduğumda 4200 grammisim kız kardeşim 4300 gram diğer kardeşim 3060 gram en kucugumuz 7 aylık doğdu oda 2 kusur kiloydu en büyükleri benim ama bebekten bebegede değişebilir ☺
Zeynep_50 merve_ayaz9614 benimde ilk oğlum 4130 doğdu şuan ikinci gebeliğim benimde doktorum ikinci bebek daha iri olur dedi ama bilmiyorum bakalım
Zeynep_50 Tubasahra aslında diğer bebeklerinizde 42 haftaya kadar beklese onlarda dört kilo ve üzeri olurlarmış benim ilk oğlum 39+6 da 4130 gr doğdu
Tubasahra Zeynep_50 Evet şimdi 4. Gebeliğim buda haftası ilerde ve beslenme sekillerim farklı olamsina rağmen hep bebeklerim iri oluyor.