Yasemin301 Arkadaslar 30. Haftamdayim bu haftaya kadar göbekten yaptim yapmayada devam etmek istiyorum benim gibi haftasi ileri olup hala gobekten yapan var mi bi sakincasi olur mu acaba sali kontrolum var ozaman soracagim doktoruma ama merak ettim
Cicilibicili Yasemin301 yok yok endişelenme. Bebeğe temas etmesi imkansız çünkü. Eğer yapabiliyorsan devam et. İnan göbek en rahatı. Kol falan acılı oluyomuş. Ben baştan beri göbekten yaptım
Baby216 Yasemin301 ilk yapıldığında kolum çok ağrıdı bir kaç gün Ağrısı devam etti ama şu anda ağrımıyor
Yasemin301 Cicilibicili gobek daha az acittigi icin devam etmek istiyorum gercekten koldan sonra gobek cok daha basit geliyor kola 2 hafta ancak dayanabildim💁♀️
World Yasemin301 doktorum 20. Haftadan sonra koldan bacaktan yap diyince ben bacağa geçtim ama böyle bi acı yok 😔 göbekten yapınca sıkımtı olmuyorsa bende yapıcam 🙄
halitefe Yasemin301 olmaz canım merak etme sen rahatlıkla vurabiliyorsan tamamdır kola bacağa geçebilirsin demelerini tek sebebi karnın büyüyüp geriliyor olması
Kaderimm Yasemin301 cnm ben kadın doğum uzmanının evinde çalışıyorum bı arkadasim için sormuştum son ayına kadar vurulabilir dedi . Herhangi bi sakincasi yokmuş hatta bebeğe felan degmezmi diye de sormuştum gülmustu tabiki değmez dedi 7kat mi 9lat mi deri var dedi bebeğe ulaşana kadar
Yasemin301 Kaderimm degmeyecegini biliyorum da gobek baya gerilince deride inceldi oyuzden korktum tesekkur ederim😊