kelebegims Arkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğimin kalbine giden damar gelişmemiş. Kalbinin kenarında da su birikintisi gördüler. Karnımdaki sıvı miktarı da artmış. Daha önce bu durumu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz😔😔
Ocall kelebegims Canım aynı sorunla karşı karşıya kalan kuzenim var da nasıl bir yol izledin bebeğin iyimi
Melikekpln Benim kalbinde damar tersligi vardi, cigerleri su topluyordu doktor surekli kontrole çağırdı. Doktorun ne oneriyorsa onu yap canim hakkında hayirlisi olsun
Ocall kelebegims Cok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin doğdu mu yani yaşıyor mu doktor kuzenime yaşamaz demiş doğar doğmaz ameliyata alınacak ama ümit vermiyorlar 😔
kelebegims Ocall bana da yaşamaz dediler. Çok doktora gittim hepsi de aynı şeyi dedi ama Allah büyük bekliyoruz şimdilik başka bi sıkıntımız yok. Sizin ne dedi doktor tam olarak ne çıktı
Ocall kelebegims Kalp kapakçıkları oluşmamış bide ciğeri ile kalp arasındaki kan pompalamaya yarayan damarlar dan bazıları yokmuş 100 bir ihtimal yaşama ihtimali vermiş doktorlar 29 haftalık falan ama gelişimi biraz geride 😔