Fsn26 Hilalkrmzkn ben kitikate organik çamaşır deterjanı ve dalan granül sabun aldım. Dalan henüz denemedim ama. Çamaşır yumuşatıcısı da kitikate.
Svdsmz34 Hilalkrmzkn bende duru almıştım ama kalıntı bırakmıştı ekstra durulama yapmam gerekmisti. Bi dene istersen belki makineden makineyede değişiyodur bilmiyorum kalıntı bırakırsa başka denersin
Hilalkrmzkn Svdsmz34 evet şimdi yorumlar üzerine attım beyaz çamaşır denemek için inşaallah güzel çıkar
Derenli Bende dün ve bugün duru granül ile yıkadım 30 dk lık 30 derece de sıkma 600 ile bı sıkıntı olmadı
Hilalkrmzkn Derenli benim eltimde 1 yıldır kullanıyor hiç bi sıkıntı yaşamadım dedi bakalım deneyelim her makine farklı sonuç veriyor heralde ondan sanırım
Hilalkrmzkn Yıkadım hiç kalıntı kalmadı tabi ilk yıkama ama ilk yıkamadan memnun kaldım çokta güzel kokuyor 😇
haziranin25i Hilalkrmzkn bebek kıyafetlerini renklerine göre narin programında 30 derece de siveno ile yıkadım yumuş yumuş oldu 🤗🍭
Hilalkrmzkn haziranin25i bende narin 30 derecede yıkıyorum duru granül denedim kokusu çok güzelmiş :)
Balonnnnn Kra kullanılmamış kıyafetleri ben hep 15 dk da yıkıyorum ama yumuşatıcı gözüne beyaz sirke koyarark