Merve95merve elisas-mom Tugbakrc7_ Aysenur990 Busra34ybg Angelsmom Berna23 ozaman benim istemem gerekiyor değil mi özellikle verirmisiniz diye yanımda usb cihazıdamı götürsem acaba :) yarın medipol megeda gireceğim
Angelsmom Merve95merve evet veriyorlar ama devlette pek vermiyorlar sanırım. Ben özelde yaptırmıştım video, resim ne varsa vermişlerdi renkli olarak hem de
Berna23 Merve95merve çektiği bütün fotoğrafları raporu falan mail olarak attı bana daha kalıcı oldu bence
Busra34ybg Merve95merve hayır mecbur veriyorlar bisey götürmene gerek yok canım ki medipol gibi bi hastane kesin verir merak etme:)
NeslihannK Merve95merve evet benimde renkli görüntüleme olmuştu cdye de hepsini aktardı. Ama devlette boyle bi imkan yok maalesef
Hayatmucizelerledolu Busra34ybg bende yeniyim pek bilmiyorum bizimde ense kalinligina falan bakcam demisti onuda cdye cekip veriyorlarmi
Fsn26 Merve95merve evet verdi. Kendi doktorum da her muyanede cd sini ve renkli, siyah beyaz fotoğraflarını veriyor
Babyy1S Merve95merve evet verildi ben özel klinikte yaptirdim video ve fotorafi cd ye aktarıp verdi usb goturun mutlaka cd ile ugraşmazsiniz sonra