TubaAksoy Bugün 8+1 dim. Doktor kontrolüm vardı. Ama bebek 1 hafta geriden geliyordu. Bugün kalp sesini duyamadık. Pazartesi kürtaj olucam. Kalp sesini daha sonra dan duyan oldu mu?
Mine TubaAksoy geç döllenme olma ihtimali yok mu doktor bi şey söylemedi mi bence tek bi doktorla kalmayın yani rabbimin işi belli olmaz sonradan keşke demektense
ozdenarda TubaAksoy ben kurtaj olmaninzi onermem bazi bebeklerin gelisimi gecoluyo yani gec dollendikleri icin adet tarihiyle aralarnda iki haftaya kdr zaman farkli olabiliyo eger sizinde oyleyse duyulmamasi normal bence farkli bir doktora gdn yada bir hafta daha bekleyin derim
ErvaVeBebegi TubaAksoy canim benim bi arkadasima da 7 haftalikken kalp atisi yok kürtaj dediler o da baska doktora gitti onlarda bi hafta bekleyip kalp atisi duyulmustu yani ümidini kesme hayirlisi ne ise o olsun tabi ama kesinlikl baska doktora daha git canim
TubaAksoy ozdenarda ben 6 haftallıkken kalp atışlarını duymuştum. Sonra durdu. Acaba diyorum gene atar mı?
Mine TubaAksoy bence biraz daha süre tanıyın eğer zaten bebek tutunmuyorsa o süreçte düşük olabilir eğer geç döllenmeyse de duyulabilir arkadaşlarda demiş 10.haftada duyulan var diye Rabbim hakkınız da hayırlısını versin 😕
ozdenarda TubaAksoy buna diyebilcek biseyim yokku ben hic. duymadnz sandm ynede baska bi doktora daha gidin istersenz
Kaju Daha once duyup simdi duyamadiysaniz o farkli bir sorun vardir. Ben ilk defa duyacaksiniz sandim. Kalbi durmus belkide😔 Allah yardimciniz olsun🙏🏻
TubaAksoy Sağolun güzel anneler. Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın. 8 hafdadır taşıyorum onu ayrılmak çok zor olacak. Rabbim hepinize bebeklerinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Mine TubaAksoy amin inşallah canım Rabbim başta sen olmak üzere isteyen bütün annelere de sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin inşallah 🤗