Saretugba Kizlar 25+4 günlüğüm ilk haftalarda tuzlu ekşi acı şeyler yiyodum hamileliğin ilerleyen haftalarında tatlı yeme isteği oldu bole olan var mi
Smctn Saretugba ben varım 20 haftaya kadar hiç tatlı yemedim hep ekşi turşu isterdi canım ama şimdi aklım hep tatlılarda
Zeynepahmett Saretugba evet bende de öyle oldu ilk üç ay full turşu yedim. Birkaç haftadır kutu kutu çikolata götürüyorum :) 24 haftalığım
yusufbebekk447 Hamileliğimin 8,9 haftalarından beri 27 .haftam yarın ,bu zamana kadar aynı dediğin gibi acı ekşi tuzlu gibi yedim hep tatlı hiççç yiyemiyordum şimdi canım tatlı çekiyor.
Nur_tanem Tüm bu belirtilerden sonra cinsiyetleriniz ne gerçekten bdnde merak ediyorum kızımda deli gibi tatlı durdurma yedim bunda bulantı yok ve ekşi tuzlu delisi oldum turşu ne bilmeyen ben şalgam suyu içiyorum 🤣🤣🙈🙈
halitefe Saretugba ben varım hiçte tatlı sevmem normalde baştada hiç tatlı yemedim çikolata bile 23. Haftadan sonra bir tatlı yemeye başladım anlatamam hatta gebelik şekerim yüksek çıktı 😬😬
angels_-mom Saretugba aynn Bn de o durumdayım ama tam tatlı yemek istemiyorum yine tatlı ekşi seklinde yrmrk hosuma gidiyor 😁
threestar Saretugba evet kan şekeri düşüyor sanırım ben de ilk 4 ay tatlıdan tiksinmiştim su an 26. haftadayım her gün tatlı şeyler çekiyor canım gebelik şekerim de normal çıktı o yüzden rahat yiyebiliyorum