Selenngrr selam canım.ben benşm başımdan geçenleri anlatayım.korunmadıpımız gakde 2yık çocuğumuz olmadı.bende polikistik over vardı eşimde sorun yoktu sadece ileri hareketş birazcık düşüktü.iki ay klomen adında ilaç kullandım öatlatma iğnesi oldum normal illşki deniyosun sonrasında ama olmadı .aşılama yaptırdım ilaçla değil bu kez iğneyle büyüttü dr yumurtalarımı sonrasında yine çatlatma iğnesi verdi ve aşılama yaptı aynı gün eşim sperm örneği verdi uzun sırınga gibi bişeyle rahme yakın bıraktı spermleri içeri dr.ama sonrasındada bana 1hafta boyunca ilşki olacak dedi.o an çatlamamış yumurtaların sonradan çatlayabilir ve kendiliğinden gebelik olabilir dedi ve dediği gibide oldu .12gün sonra test yaptm ve pozitif.doktorun dediği gibi normal ilşkife tutumuş kan değerimle anladı bunu.ama sevincim çok kısa sürdü benim 5haftalıkken kanamaya basladım 12.haftada hastanede düşük yaptım.neyse tekrar aşılama denemedim ama bu kez hüsran olmadı.aynı doktora ve dozları bile aynı ilaçları kullanmama rağmen.birkaç ay bekledim o ara tüp bebek merkezi araştırdım devamlı.çünkü vakit geçtikçe sanki hiç anne olamıycam gibi geliyodu .yaşım27 ama ben çok geç kalmış gibi hissediyodum.gecen ay tüp bebeğe başladım ve önümüzdeki ay kısmetse transferim olacak.bi sorun olurda cevaplarım canım iki kere yaptırmış biri olarak.gönlünü ferah tut daha başlangıçtasın öyle düşün ve yüreğinden gelsin sesler Allah her duayı kabul eder er yada geç bizde evlatlarımıza kavuşacz inşallah ben çok inanıyorum🤲🙂