dmlkckflb Merhabalar kızlar ☺️ Doğum sonrası korse kullananlar hangisini önerirsiniz? ne kadar süre kullandınız? ne zaman başladınız?? Bunlarla ilgili yardımcı olabilcekler yazarsa çok sevinirimmm 🌸☺️
Dorugum_silam dmlkckflb ben bime gelmisti irdan aldim daha kulanmadim dogumdan sonra kullanicam ama dogumdan kacgun sonra takiliyor acaba
Verasmommy dmlkckflb Ben de bimden almıştım doğum yapalı üç hafta oldu bedeni biyük geliyor daha küçük alsam ilk günler kullanamayacaktım artık owli almayı düşünüyorum şuracıkta bekleyeyim belki kullananlar yorum yapar😊
Beyzabyk dmlkckflb ben eczaneden aldım sezaryen doğum sonrası için korseler var aşamalı bantları var 30 tldi fiyatı ben 9 gün önce sezaryen doğum yaptım dikişlerim dün alındı doktorum kesinin üzerine gelmicek şekilde korse kullanabilirsin dedi yarından itibaren kullanmaya başlıcam
Busra0519 Dorugum_silam normal doğum ise hemen sezeryan ise dikişlerin iyileştiğinde hemen kullanabilirsin diye biliyorum 😊
Papatya06 Dorugum_silam hemen takmak yanlışmış organlar hızlı bir şekilde aşağı iniyormuş rahim sarkmalarına neden oluyormuş 40 günden sonra takılmalıymış
Dorugum_silam Busra0519 ilk dogumda karnimi sardi kayinvalide korse almaya zamn kalmadan dogum yapmistim ama kpntrole falan giderken resmen rahmimin calkalandigini hisediyordum korse sıkı da tutar rahatda yatarim diye düşünüyorum
dmlkckflb Dorugum_silam benimde annem öyle kendine çarşaf sardırmış ben çarşaf sararım sen istersen içine korse tak çarşafsız olmaz diyo hahah
Dorugum_silam Verasmommy bende bimden aldim büyük bedenini dar gibi geldi bana ama sıkıyo mu dikisleei baski yapiyo mu
dmlkckflb Beyzabyk aa ne kadar uygun fiyatlıymış ben owliyi önerdiler diye baktım bugğn 130 tl nerde 30 nerde 130..
Dorugum_silam Papatya06 yaaa bak onu bilmiyodum zaten bayagi sıkı bisey ozamn ben ilk gunler sarayim gen zor oluyo rahim daha toparlanamadigi icin kontrole falan giderken arabada her cukuru hidiyo insan ay
Verasmommy Dorugum_silam ben m/l bedenini almıştım belden sarmalı olanlardan doğumum normal olduğu için dikişleri etkilemedi. 72 kilo doğuma girdim çıktığımda 66 kiloya düşmüştüm. İlk günler işimi gördü😊🌸
Dorugum_silam dmlkckflb benim kayinvalidem sarmisti onda kilo takintisi var eve geldim basladi gobegin var doktora sor nezamn gidecek diye beni strese sokmaya
Verasmommy dmlkckflb Ben de araştırdım her korsenin beğeneni de var şikayet edeni de yapışkanlı olduğu için iyi olur diye düşündüm inşallah memnun kalırım 😊🌺
Dorugum_silam Verasmommy ayni kilolarimiz bende kancali olandan aldim iste acaba olurmu korkusu ve acitirmi diye düşündüm