Tubaklnc bende anlatayim sana canim simdi. Benim ilk sezeryanim nasil oldu. Bebegimde soeun vardi. Anomellik vardi. Ve cok iriydi o yuzden sezeryan oldum. Bigun oncesi belime siddetli sancilar girmisti digerlerinden cok farkliydi insan korkuyor. Dedim sancim gelmis. Hemen doktora goturduler 1 cm aciklik vardi. Alttan muayne ettiler beni nisanimi herseyimi orada patlattilar ayrica sancimi durdurlar sonra ertesi gun bende hic uyku yok gram agri yok sabah dedim az yatayim yataga gectim masallah bi suyum patlati korkudan 6.30 da hastaneye gittik. 9 cm e kadar sanci cektim ameliyata aldilar. Beni ilk once bir sedyeye yatirdilar orada ameliyat kiyafetlerimi giydirdiler sondami orada taktilar. Sonra beni iceriye goturduler. Ve tenturtiyot 🤦♀️ nasil yaziliyo artik ondan surduler her yerime belden asagima uzerime komple yesil carsaflardan ortuler , sagima soluma cihazlar bagladilar. Hemsireler bana soruyorlar anlatiyorlar ben korkuyorum agliyorum hatta sok gecirmis gibi cahilsin bisey bilmiyosun ne bileyim. Sonra narkozu agizdan verdiler hava gibi kut gitmisim 8.30 da ameliyattan ciktim. Uyandirdilar beni tokatla 🤣 ondan sonra yatigima yatirdilar. Gelen giden karnima bastiriyor. 4 kere ve alttan kanim geldimi kontrol ediyorlar. Ilaclar serumlar veriliyor iyi baktilar bana sonra oglene dogru sondami cikardilar hemsire geldi yurumen lazim gazini cikardin mi dedi o cikti zaten hemen sukur. Wc sorunum vardi onu 4 gun sonra cikardim. 🤣 oda zorla birde aksamina karnimi bagladilar corap giydirdiler bana beli dar olan esofman giydiriler iyiki giydirdiler cunku gobegin cok sarkiyo ve rahatsiz ediyo orkid kullan. Sana tavsiyelerim bunlar devlet digerlerin karsiliyor zaten. Birde gobegine su gecirmez bant yapistiracaklar onlari parayla aliyosun 2 gune cikarsin bir aksilik yasamazsan canim aklinda sorun varsa sor yaz bana