MiasMom Merhaba Anneler , birkaç gündür sol bacağım ağrıyor bugün daha çok kramp şeklinde kendini gösterdi tutuldu kaldı resmen 15 haftalığım hamilelikten mi kaynaklı sizce? Berbat birşey 🙄
Mirayse1 MiasMom ocean magnezyum kalsiyum kullanıyorm cnm ona rağmen kramplarmmoluyor. İlk gebelimde hiç ilaç kullanamamıstım o cok kötüydü krampları bunun okdadar değil 18-20 hafta arası baslatır zaten doktorun magnezyuma
MiasMom khrmnozg ilk defa oldu bide bende huzursuz bacak sendromu var her gece rahatsız ediyor sanırım buda magnezyum eksikliğinden olabilir hamilelikten önce de vardı huzursuz bacak sendromu ☺️
khrmnozg MiasMom benim de uyurken oluyordu hep geriliyo muydum artık dönüyo muydum bende bilmiyom bebeğe zarar gelmesin diye nasıl yatacağımı şaşırıyodum o zamanlar 😂 ama kullanmaya başlayınca hemen etki etti hala devam ediyorum bi sıkıntı yaşamadım 😊
haguda MiasMom yaa gerçekten mi??? Ben de böyle bir başlık açayım diyordum. Benim de küçüklüğümden beri var ama hamileliğimde nerdeyse her gece yattığımda veya dinlenmek için uzandigimda ya sağ ya sol bacağım hatta son zamanlarda sağ kolumda da olmaya başladı. 16 haftalık hamileyim. Uyku kalitesizliğinden başım ağrıyor
Znurhalil Ben yataktan kalkarken oluyordu ne yapacağımı sasiriyordum eşim ufeleyince yusuyordu doktora söyledim magnezyum verdi çok şükür iyi geldi hem bel ağrısı hem kramplarim geçti 👍
khrmnozg MiasMom sor sor canım verir hemen magnezyumu bu arada bacağı ileriye doğru uzatınca gerince iyice geçiyor bilgin olsun 😊
MiasMom haguda hiç sorma ya her gece ayağımı bacağımı soğuk suyla yıkamadan yatamıyorum yatakta ayağımı nereye koysam diye şaşırıyorum uykumu bölüyor doktorla konuşmak lazım 😔
haguda MiasMom kendi doktoruma söyledim ama İMOM isimli OMEGA 3 ilacı yazmıştı belki o azaltır diye düşündü ama hiç işe yaramadı. Huzursuz bacak sendromu uzmanı biri lazım ☹️