Zeytingoz Bende 5+0 ım kızlar. hafta başında kontrole gittim ultrasonda gördü doktorum. witaminlerim düşüktü ilaç yazdı.2 gündürde müthiş belim ağrıyo.oğlumda belim ağrıdığını hiç hatırlamıyorum.çok erken geldi bana bel ağrısı 🙁
masallarin Teacherella1 ben dun duydum tam 6 hafta basinda ama hic bi belirtim yok neden acaba kizlar
Teacherella1 masallarin bende yarın gidecem duymak için inşallah duyarım, benimde pek belirtim yok. Arada kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi
masallarin Cannigar ya acaba kalp atisini cok gumburtulumu duydunuz yoksa hafif mi bende duydum ama o ultrasondaki kalp cizelgedi kesik kesikti doktor ritmi normal atis dereceside cok iyi dedi 140 mi ne dedi sizin nasilsi
Cannigar masallarin evet bizimki de zor duyuluyordu ama doktor ben net duyuyorum sokıntı yok dedi içini rahat tut bir haftaya daha net duyulur inş💜
Ahsenleyl masallarin benim de öyle ben de gümbürtülü bi kalp atışı bekliyordum kesik kesik duyuldu doktor gayet iyi dedi ilerleyen haftalarda daha net duyulacakmış🙏🏻
masallarin Teacherella1 bnmde ole cok ilgnc mesela bgn sdede sabah oldu 10 dk fln surekli diil tbi sora hic olmadi
secondbaby Burcu31 5+6 yız 💕 halsizlik yorgunluk var başka bişeyim yok çok şükür 🙏 ikinci gebeliğim 😍
masallarin Cannigar banada ole dedi yani ugultuluydu bole haftaya daha net duyariz ama atisi ayi 129 ritimleride iyi dedi sizinde mi ole ugultulu gibiydi suan sayenzde cok rhtladm bir turlu hamile olduguma inanamadm
Ahsenleyl Nurbalam canım denedim sütü de söylediklerini bi kaç gündür rahatım😍 yarın da kontrolüm var bi ilaç bişi verir heralde 🙂
Cannigar masallarin evet öyleydi doktorun yanında görümcem asistan o yüzden ben doktora güveniyorum sorun olsa zaten söylerdi 😌
Busra-25-42 6+6 haftalık hamileyim eşimden dolayı karantinadayım 5gün var bitmesine 😒 bitse hayırlısıyla duysam bende kalp atışlarını inşaallah 😔
Buss81 Bilginnn merhaba bende 2gün önce gittim 6+ 2 dim kese göründü yanlız kalp duyamadı endişelenme erken o yüzden herkezin farklı duyulur dedi. Salı günü tekrar gideceğim kalp duymaya. Merak etme sende
Busra-kaya Elif555 geçecek inşallah bu günler bunada şükür diyorum rabbim üzmeden uğraştırmadan nasip etti olsun yeterki sağlıklı olsunlar da biz anneyiz çekeriz