Herkes normal Doğum isterken ben hep sezaryan istemişimdir çünkü normalden çok korkmusumdur basından beri zor geçti hamileliğim mide bulantıları son aya kadar hep devam etti geldik 39+6 Cuma günü kontrolümüz vardı normal doğum istiyordu doktorum ben dua ediyordum inşallah normal olmaz diye cünkü açılmam 1 buçuk cmdi beni zorlayacaktı biliyorum suni verip çektiğim acılar yanıma kar kalacaktı neyse biz kontrol edildik Çatım dar olduğu için seni üzmeyim sezaryana alalım dedi ay bi sevindim istediğim oldu diye 😁😁 hemen kan tahlilleri testler odaya geçiş derken sabah 10 olmustı baştan gelip sonda taktılar hiç korkuttuları kadar degil benim canım iğneden yanan bi insan sondaya dayandım serum takıp gittiler bi saat sonra geldiler beni almak için bal kızım sag saglim gelmişti üç gün oldu evimize geleli başta gaz sıkıntısı çektim çıkaramadım ama zorlayıcında oluyormus lavman verdiler 😁 ikimci günüm sadece ayaga tuvalete gitmek için kalktım buun üçüncü günümüz işlerimizi yavaş yavaş yaptık etrafı toparladık kendim kalkıp oturtabiliyorum bebeğimi beşiğine kendim koyabiliyorum hiç zorlanmadım sezaryan istediğim için de pişmanlık yaşamadım suan hiç sıkıntımız var göğüslerim yara oldu bizimki sütü biraz çok sevdi hep memede kalmak istiyor 😁