Busraaygin 39+4 haftalık İnanılmaz bel ağrısı çekiyorum 10 dk bir geliyor alt kısımda sanki böyle yırtılıyormuş gibi sancı geliyor ara ara acile gitmem gerekiyor mu yoksa doğum mu ilk gebelik endişeleniyorum akıl verir misiniz lütfen
Senaaay Busraaygin aynıyız canım bende de az once bir kalca ağrısı başladı adım atamıyorum bıçak batıyo sanki
aseloykununannesi Busraaygin benim her gece belim ağrıyor kasıklarım 39+2 haftalığız doğsun istiyorum artık yarın hastaneye gidicem inşallah bir mucize olaun😂🤰
BuseVeMinikleri Busraaygin dakika tutun sancılarınız ne kadar da bir geliyor ? 10 dk 1 e düştüyse hemen gidin.
Busraaygin Duygukocc açılmaya başlamak üzereymişim canım onun sancılarını çekiyormuşum şimdi geldim acilden
acemiii Senaaay kalça ağrısı da doğuma veya açılmaya işaret midir ben oturmaktan veya yatmaktan olduğunu sanıyordum doğumuma az gün kaldı belirti midir
Duygukocc Busraaygin benimde öyle açılırken sancılarım olmuştu çünkü o yüzden anladım.Bir avazda doğur inşallah canım sağlıcakla kucağına al bebişini ☺️
Gamzeninevi Benımde 37+ 4 üm bugun sağ bacağımı kaldıramıyorum ara ara alt tarafım ayrılacak gibi agrıyor sora geçiyor bu 3 .cü hamıleligim hiç böyle olmamıştı diğerlerinde açılmamı acaba diye düşünüyorum
acemiii Gamzeninevi benim de sol bacağımda aynı sıkıntı var hareket ederken incittiğimi düşünmüştüm tam kasıkla bacak arası yer aşırı ağrıyor sizin de orası mı
Busraaygin aseloykununannesi açılma yokmuş ama açılmaya evresindeymiş ondan bu kadar sancı acı çekiyormuşum
aseloykununannesi Busraaygin hayırlısı inşallah canım bir avazda bi nefeste kurtulalım hepimiz🤲 benimde her gece kasıklarım ve sırtım ağrıyo ya yarın bakalım doktorumuz ne dicek dua edin
Busraaygin aseloykununannesi amin hepimizi bir avazda kurtarsın Rabbim sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🤲🏻
Gd1992 Yaa bndekı durum ne gece 12 den beri 8 10 6 dk aralıklarla kasıklarmdan sancı gırıyor nefesi kesıyor hala uyumadım sabahn 6sı oldu uyuyamıorm .
Busraaygin BuseVeMinikleri sende acile git Bi açılma felan varsa takip eden doktoruna gidersin ya da doktorunu ara bilgi al cnm