imren91 Kızlar annem şehir dışından gelecek doğumuma. Şu an 35 teyiz. 2 haftaya yasak gelir diyor her yerde. Çok da üzüldüm duyunca😔Sorum şu: Çevrenizde bu şekilde olup annesi izin alabilen var mı önceki yasaklarda?
mercimeginanne imren91 bende 2 aralıkta yeni yasaklar açıklanıcak diye okudum ve içinde şehirler arası yasakta var 🙄 bnm ailemde şehir dışında en son eylülde gördüm geliceklerdi haftasonu yasağı geldi o hafta ertelediler şimdi hiç gelemiycekler diye üzülüyorum. Doğum martta inşallah o zamana kadar bişeyler düzelir
Mervebilgin imren91 valilik izniyle gelebiliyorlar diye biliyorum bende şehir dışındayım annem gelecek 36. Haftadayım inşallah sorunsuz gelebilirler
istanbul3434 imren91 arkadasim ilk yasaklar zamaninda dogum yapmisti. Annesi 40i cikinca memlekete dondu bi 15 gun dinlenir gelirim diye, sehirlerarasi yasak gelince gelemediler tekrar memlekette kaldilar. Siz kendinizi saglama alin yasaklar gelmeden cagirin
imren91 istanbul3434 Yasaklar gelmeden gelse sonrasına ne zamana yasağın kalkacağı da belli değil. O kadar süre de kalamaz , evde bahanem var ona bakıyor hem 😔nasıl olacak yaa çok takıyorum kafama
Ayseminunal imren91 alabilirsin önceki gibi olursa belediyenin belirlediği yerlerden izin alınıp gidiliyordu.
imren91 Ayseminunal Geçenki yasakta uçuşlar yapılıyor muydu peki, çünkü Vandayız biz. Annem Bartın’dan gelecek uçak gerekiyor ya😔
Ftmsrkn imren91 benim ailemde şehir dışından gelecekler 2 hafta sonra eğer yasak olursa da izin çıkartıp gelecekler
Rzgrn Aynı durum benimde var maalesef annem gelicek ve uçak seferlerinin iptal olmasından çok endişe ediyorum 🥺
Merve8494 imren91 internette okuduğunuz açıklamalara inanmayın yalan haber onlar yasal kanallardan açıklanmayan açıklamalara inanmayın kimse bilemez yasakların ne olacağını
imren91 Merve8494 Ama ihtimal yüksek yani bunu diyenler bilim kurulu üyelerinin tavsiyeleri. Ben de olsun istemiyorum zaten. İnşallah da olmaz
Halimer imren91 37+5 im benım annemde sehır dısından gelcek cok korkuyom yasak gelcek diyeee az once konustukk dedım pazartesi acıklama yapılcakmıssss maaşını alır almaz gelmeyı düsümüyor bu hafta amaa işte yıllık iziniyle gelecekti erknden gelip bosuna bitirmemek icin bekliyoruz bu kadar yoksa coktaaan gelmişti
Bebek-geliyor imren91 benim ailemde farklı ilde ama valilikten izin alınca gelebilirler diye biliyorum. İnşallah gelebilir çünkü benim yanımda eşimden başka kimse yok bulunduğumuz ilde 🤷♀️
dygu87 imren91 eşimin annesi eltimin doğumu için geçen mayısta şehirler arası yasak varken izin için başvurmuştu. 4 gün izin verdiler, ki izin almak için orda kimseleri yok falan dedi ama 4 gün izin alabildiler…