Burcu-KT Herkese Selamm 2 gündür gecmeyen migren tuttu ilac alamiyorum malum 🤦♀️ dayanilmaz bir agri sürekli yatiyorum ne yapmayalim ne iyi gelir
Busra34ybg Burcu-KT parol içebilrisin canım tansiyonunu da kontrol ettir benim normal çıkıyordu ama limon sıkıp içince basım rahatlıyordu sende deneyebilirsin
-rabiamahmut2021 Burcu-KT hamilelikte doktor parol agrı kesıcı verıyor alın ıstersenız doktora sorarak bnde cok bas agrım var 4 gundur masaj yaparak gecırmeye calısıyorum🙄
Gunel99 Burcu-KT bendede 1 hafta tutdu 2 günden 1 hastanede parol serum yedım , normal yemeyını bol bol ye aç bırakma kendını boll su ıc gecıcek bende öyle oldu doktor susuzluktan boylr oldun dedı
MiasMom Burcu-KT parol içebilirsin , tülbent e kolonya döküp başını sarabilirsin yada patates bağla başına buzluğa koy soğuk olsun biraz . Bende çok çekiyorum baş ağrısı ya
Burcu-KT Busra34ybg tansiyonum genelde düşük çıkıyor ama limon deniycem 🙏 masaj yaparak eski yöntemler çemberle bağlayarak geçirmeye çalısıyorum
Burcu-KT -rabiamahmut2021 yarin randevum var zaten doktora sorayim insallah parol u onaylar en azindan dayanabilecek seviyeye düşer 🙏 teşekkür ederim
Burcu-KT Gunel99 Çok gecmis olsun size de 🙏 Benim midem de bulandigi icin cok yemek yiyip su icemiyorum ozellikle su elimden geldigince icmeye calisiyorum ama midemi fena yapiyor 😏
Burcu-KT Busra34ybg suyun icine biraz damlatarak deniycem kontrollü ilerlerim zaten artik her careyi denemek istiyorum. agridan ağlama noktasina geldim 🥺
Busra34ybg Burcu-KT bende 4 gün aralıksız yaşadım canım yapmadığım kalmadı en son limon biraz rahatlattı ama gebelikte parol içilebiliyor dayanamazsan iç bitane