Zuve Kızlar 24. Haftaya girdim bir aydır midem çok yanıyor ozellikle yatağa girince uyutmuyor. Ne zaman geçecek bu hamileliğin sonuna kadar devam edecek mi
znurstnKaraca Zuve benimde 23-24 te olmuştu doktorumun verdiği şurubu kullandım kesildi canım geçici bir durum merak etme
Nur55 Zuve 32 haftalığım bende o zamanlar dayanamamıştım doktor şurup verdi çok rahat etmiştim şimdi kullanmıyorum ama geçti çok şükür son zamanlarda tamamen olmasa da
SevgiiOA Zuve Canım benimde erkenden başladı. Doktorum şurup verdi onunla rahatlıyorum ama 33 haftadayım hala ara ara oluyor hemen şurubumu içiyorum yoksa geçmiyor 😌 rennie adı doktorununa danışıp yazdırabilirsin 🙏
Duyguhan Zuve ben.en.bastan.beri evin icinde ejderha gibi geziyom agzimi acsam ates cikip yakacak ortaligi nerdeyse
SemihDamlaDalan Zuve benim midem hemde boğazım çok yanıyor ne yapsam geçmiyor geçsede geçici süre geçiyor😣
UluElif Zuve bende kaç gündür aynı vaziyetteyim annem bebek saçlanıyor diyor ondan ötürü yanarmış mide bi de rahim büyüyormuş elma ye bol bol gerçekten iyi geliyor 👌🏼
SemihDamlaDalan UluElif malesef yaptığımız her yol geçici canım ya ben neler deniyorum ama yok banamısın demiyor
Zuve UluElif saçı çıkınca yanıyor diyorlar ama açıkçası çok inanmiyoum rahim büyüyor mideyi sıkıştıriyo🙂