gamzekya
Bana doktorum şöyle söylemişti. Bu öyle bir durum ki bugğn yaparsın negatif yarın yaparsın pozitif yine de en iyi sonucu adetin geçtiğinde test yapmalı ve tekrar denemelisin. Dediğim gibi kişiden kişiye değişebiliyor.
Kendimden örnek verirsem..
Bn adetim bitti yani temizlendikten tam 10 gün sonra test yaptım. Öylesine bir test yapmıştım hiç bir belirti yoktu. Çğnki adetime daha çoook vardı yani daha gusul alalı 10 gğn olmuştu beklemiyordum. Testi yaptım kenara koydum salona gittim geri geldiğim de silik bir çizgi gördüm. Hem sevindim hem çok merak ettim adetim daha geçmemişti doktora gitmek istemedim üç gün sonra bir test daha yaptım daha da belirginleşmişti. Zaten düzenli adet olan bir insanım günüm gelince hemen oluyordum. Adet günüm de tekrar test yaptım adet olmayınca ve testte daha belirgin çıkınca kan vermeye gittim. Ve hamile olduğumu öğrendim. 😇 Kişiden kişiye değişebiliyor. Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana iniallh. Ama adet günün geçmesini bekle bazı insanlarda idrar da bile bazen çıkamayabiliyor. 😇