sdkince ayse17_ bende 8. Ayda çıktı çizgi kızım olucak hayırlısıyla ama öyle olmayabilir benim arkadaşın başta çıktı onunda kızı olucak çizgiye takılmamak lazım bence.
Sibelkarakaya @ayse17_ bu göbeğimizde ki çizgi aslında hep bizimle beraber sadece ten rengimizle aynı ama hamilelik döneminde hormonlardan dolayı rengi belirgin oluyo internette araştırdığımda böyle bi sonuca ulaşmıştım
crescent_ hayır o her hamilede olan bir çizgi. kız veya erkek olmasıyla hiç ilgisi yok. benim 2’si de kız ve çizgim mevcut.
ayse17_ Saolun kızlar bnde de yok öyle çizgi belirgin ama sormak istedim 12.ci haftadayım merakla bekliyorum bakalm🤗
ayse17_ ikiz-kelebeklerim evet takılmamak gerek belki böyle şeylere ama insan fikirde bulunmadan yapamıyo🤗genel anlamda erkek diolar böyle olunca allah bagislasin🎀
gmzcvk ayse17_ benim gobegim belirginlesmeye baslayinca cikti ortaya bebegim erkek ama ona isaret mi bilemiyorum
Halimer ayse17_ bendede var erkek ama cok cok ınce bır cızgı hatta ben ilk baslarda giydiğim şeylerin izi va sanıyordm sonradan cizginoldugunu idrak ettim🤣
Ozlem5555 Benim bebeğim erkek ve çizgi olusmadi hiç ben sarışınım galiba genelde esmerlerde çizgi çıkıyor gördüğüm kadarıyla ten rengiyle alakalı sanirim