Denizesin kuzum benimde yumurtlama dönemim geçti kaç tane test yaptım o kadar çok istiyodum ki evde karbonat bırakmadım saçma şeyler denedim biton ama hep olumsuz sonuç aldım. 11 gün gecikti adetim öyle kan verdim betam 34 çıkmıştı yani daha çok çok yeniydi anlayacağın. Hatta geç döllenme olduğu için boş gebelik dış gebelik neler neler dediler hatta hastaneye yatışım verilip gebeliğim sonlandırılmak bile istendi. Ama bekledim doktor doktor gezdim. Çok şükür herkesten cok sonrada olsa kesemi de gördüm bebeğimin kalp atışını da duyduum çok şükür elhamdülillah şimdi 14 haftalık olduk teyzemiz🥰 zaten acile gidince ilk adetimin kaç gün geciktiğini sordular göğüslerimde gözle görülür bi büyüme olmuştu benim bide hislerim vardı işte daha ilk gebeliğim evliliğimin 1. Ayında hamile kaldım ben 🤭 yani çok üzülmüştüm yumurtlama döneminden sonra olmayışını görünce ama sonradan baya hislerim devreye girdi 😊 umarım seninde öyledir istersen biraz daha bekle 10. Günü geçtiğinde adetin yoksa bi kan ver derim. İnşallah benim gibi bi durum yaşıyosundur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç eksik etmem bu duayı dilimden🥰