pinncan Merhaba anneler 16. Haftada ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz? benim iştah kaybım göğüs hassasiyetimin azalması ve kusmalarım bitti açıkçası korkuyorum acıkmıyorum benim gibi olan var mı ya da sizlerin nasıl geçiyor bu günleri ?
ipekursat pinncan 15+4 bende gögüslerimi kontrol edip sabah acı gerginlik hissetmeyince endişelendim bulantım da eskiye göre bitmişti zaten
Gigy pinncan hiç belirti yok ara ara kasıkta batma gibi oluyor ona da endişe ediyorum , belirti olsa ayrı olmasa ayrı ,annelik delilik bence 🤭bu hafta kontrolümüz var 3 hafta oldu çok merak ediyorum 😍♥️♥️
_Mother_ pinncan canım bende acıkmıyorum hatta sadece 2 kilo aldım 17+4 haftalığım bultanılar başından beri sık olmuyor zaten ara sıra onun dışında göğüs uçlarım da kaşıntı oluyor bazen karın ağrısı yaşıyorum
ipekursat pinncan ara ara sızlama oluyo geçiyo sızlama bile bi belirti diye ona sevinir oldum.Çok mu abartıyoruz bilmiyorum ama annelik tam bi endişe haliymiş ya
pinncan ipekursat bende de 2 gün önce böyle tuhaf bi sızlama oldu gibi oldu daha da bişi olmadı bende öyle inşallah biz abartıyoruzdur 😢 temasıyım hastaneye de gidemiyorum delirmek üzereyim
Zeytinmascara Bende 15+3teyim birkaç gün önce göğüs hassasiyetim geçince bende bir panik oldm bir sıkıntı mı var acaba diye ama şimdi yazdığınızı görünce normal herhalde diye düşündm 🤔
ipekursat Zeytinmascara ayy günlerimizde aynıymış demek ki bu dönemde alışıyor vücut heralde ya içimiz rahatlasın destek olalım da
ipekursat pinncan bende sızlama gün içerisinde ara ara hep oluyo rahim ve bebek büyüdüğü için dokular esniyormuş oda bel kasık ağrısı yaparmış bunu doktorum böyle açıklayınca rahat ettim fakat göğüste damarlarım aşırı belirgin acısı yok gibi hiç o kafama takıldı bence boşuna endişeleniyoruzz Allah korktuğumuza uğratmasın bu ara da çok geçmiş olsun inşallah bulaş yoktur
pinncan ipekursat çok şükür negatifim salı günü gideceğim doktora sonunda inşallah biz abartıyoruzdur Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
derinsart pinncan benim o haftalarda aşırı yeme istegim artmişti yani iki saatde bir bisi yemem gerekiyordu yemesem bulantim cok fazlalşiodu suan 20 deyim hala öyle 🤷🏼♀️
_Mother_ pinncan bacaklarımı kaşıdım erken haftalarda çatladı hep mor damarlar oldu hep o yüzden göbeğim kaşınsa bile kaşımak istemiyorum korkuyorum birde sağ tarafa doğru uyumak zarar verir mi acaba 😒
derinsart pinncan zaten normalde o haftlarda kesiliyor sanirim 13-14 de kusmak cidden cok kötü allah sabır versin ben coook aşırı korkardim hatta hamilelikten bile buyuzden cokkkk korkuodum
pinncan _Mother_ sanırım araştırdığıma göre 20 26 haftadan sonra sol tarafa yatmak zorunlu YouTube da bi video var Banu çiftçi nasıl yatılır diye o 24 diyor mesela yatma şekillerini gösteriyor bak derim genişlediğimiz içinde kaşınabiliyormuş göbek