Anneolacagimkiben kızlar günde en az 2 lt su içmem gerektiğini biliyorum ama maalesef ki bu alışkanlığım hiç yok ve idrar yolu enfeksiyonumda var haliyle bebeğe zararı olur mu ne yapmam lazım hiç bilmiyorum 🤷♀️ 😣🥺
balyanakoglum Anneolacagimkiben benimde var. Kendime güzel bir şişe aldım 0. 5 olandan. Gün içinde 4 tane bitirmeye çalışıyorum yoksa sürahi den bende içemiyorum. Bunu deneyebilirsiniz. Hoş içiyorum da geçiyor mu hayır 🤷♀️
Aysenur990 Anneolacagimkiben okuduğum kadarıyla enfeksıyon erken doğuma vs neden oluyormuş bende de var enfeksıyon ilaç kullanıyorum ve suyu sevemıyoruz o yüzden kendime pipetli bardaklar alıyorum sekıllı heveslenip içiyorum o sekılde😁
Astadavistabeybi Anneolacagimkiben yanınıza 1 litre su şişesi alın beraber gezdirin gördükçe aklınıza gelir için aynı sorun bende de var su içmediğim zaman bebeğin bile hareketleri azalıyor
sherlock_anne Anneolacagimkiben enfeksiyon erken doğuma neden oluyor. herkeste olacak diye bir kaide yok tabiki, 28 haftalık doğum yapan arkadaşım var. Bol bol su içip enfeksiyonu atmaya özen gösterin. Kendinize alarmlar kurabilir renkli su şişeleri alabilirsiniz :)
Aysn6767 Anneolacagimkiben yukarıda arkadasta yazmış, 0.5 lt şişe su alırsanız günde 4 tane göz önünde onları içmek daha kolay oluyor bende böyle hallettim.
H-melek Anneolacagimkiben günde 2,5 lt su içmeme rağmen enfeksiyon oldu 2 gün boyunca 4 lt içtim geçti :) herkeste aynısı olmaz ama benim bu şekilde oldu. Bence suyu ihmal etmeyin içine bir dilim limon nane ya da portakal dilimi atarak tatlandırabilirsiniz
Baybymucize Anneolacagimkiben ben 3lt içiyorum ama bende genede oldu enfeksiyon biraz zorla canm hem bebeğin suyu için hemde kasılma gibi problemleri ortadan kaldırıyor kış geldiği için 2olıyor bazen midem bulanıyor en azından 1.5iç diğerlerini çay falan içiyorsan tamamlar
Almilaaa Bende de aynı problem var doktor devamlı bol su iç diyor ama ben iki yudum içsem karnım şişmiş gibi hissediyorum kendimi bildim bileli su içme alışkanlığım yok enfeksiyon var şuanda da zorluyorum ama yine de çok içemiyorum 😣