Nazlicann1993 29+3 olduk 3.trimester biraz zor geçiyor bebek hareketleri hala düzensiz sırt ağrıları var sizin nasıl geçiyor ☺️
Af_dmr Nazlicann1993 bende 29+3 um. Karin sertleşmesi yaşıyorum bu şekilde geçiyor. Birde nefes almalar zorlaşmaya başladı artık sanki yukarı mi çıkıyor yada mide sıkışıyor iyice ondan mi bilmiyorum.
Semrafiratgokbudak Nazlicann1993 28+4 belim cok agriyo bacaklarima vuruyor ağrısı biyeriniz kırılır da ağrır ya aynı onun gibi ya dün başladı bu ağrı daha devam eder mi hiç bilmiyorum 🤔
sherlock_anne Nazlicann1993 28+3 🖐🏻 bebeğin hareketleriyle göbeğimde acılar hissetmek dışında şuan hiçbir ağrı sancı kramp yok, regenesis ve coraspin kullanıyorum 🥰
Af_dmr Nazlicann1993 bende kullanıyorum günde 2 kere ama yine aynı şekilde oluyor. Hâlâ devam ediyor mu sende taş gibi kesiliyor mu karnın canım?
Caglacmrt sherlock_anne benimde ayni 28+4 oldum bugun hep vajinamda hissettim,dikis de varya korkuyorum hafif acitiyor,kac kg olmus bebeginiz ve neden erken dogum sizinkide?
icegul 29+4 bugün itibariyle. 1 gün önce hastaneden çıktık. Erken doğum riski sebebiyle. Sırt ağrısı ve vajinada sızlamalar oluyor ara ara. Mide yanmasını söylememe gerek yok zaten 😅 İnşallah zamanında gelir miniş🌸
NurOzadaBulbul Aynı Haftadayız 29+3 Benim de Çok Şükür Bir Kasılma veya Toplanmadan Çok Kabız Olunca Yapıyor Genelde Ama Sonra Çıkınca Wc Rahatlıyıp Baş Aşağı Pozisyona Geçiyor Ayaklar Sağ ve Sola Açıp Tekmelerle Oynuyor Şimdilik Herşey Yolunda🤗
yagmur-efe 27+6 bende de nefes darlığı başladı. Ayaklarım ve ellerım çok kaşınıyor sızde de kasıntı var mı? dayanılmaz hele gelmeye başladı