Tugbae Mgersn psikolojini hiç etkileme olduğu gibi doğacakta bu çocuk elbette sağlıkla doğrup sağlıkla kucagimiza alalım diye motive et kendını ama uykusuzluk berbat dinlenmiyor vücut bide ağrilar bitmiyor
Tugbae Nesse86 gerçekten değilmiş bunca ay anlamadim şimdi hayat çok Zor diye geziyorum ortalıkta annelerimize hak veriyorum 😀
betul1- Tugbae son aya girdim ve ilk sekiz ay hamilelik hicbirşeymiş dedim 🤣 sırt ağrısı halsizlik mide yanması sürekli çıkarma isteği yaşıyorum 35+3 🌸
imran06 Ayy okuyunca bi nebze rahatladım 31 haftaligim ama canım hiç birşey istemiyorum moralim bozuk halim yok corona gecirdim onun etkisinde kaldim hamilelik çok zorluyor rabbim yardımcımız olsun yalnız değilim demekki
Burcinisp88 Tugbae 3.trimestere girmeme bi kaç gün kaldı ama yorgunluk başladı şimdiden. Merdiven cıkamıyorum resmen. 😩
Oglakdorukcum Ssmmra aynen uzanınca cok belli oluyor deprem oluyor sanırdım da kalp atısıymıs dün aksam uyuyamadım yanlarda Kı çatlaklarım yanmaya basladı sanki sıcak su dokulmus ustune öyle birsey 😔