Leselis Kızlar az önce affedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kan geldi hemoroid var ama ordan mı geld önden mi geldi anlayamadım😭
seyhanmiray18 Leselis hemeroit varsa arkadan gelmiştir bence bendede olmuştu bikac kere ağrın sizin yoksa korkma keşke peçeteyle bi kontrol yapsaydın nerden geldi dye
izmirsibel Leselis korkma bende de o var gebelikte kabızlıkta oluyor maalesef ki ve ister istemez zorlamada olduğu için oluyor bende ilk çok korkmuştum ama korkma 🙏
Esoo0698 Leselis Canım acile git çünkü bilemezsin öndenmi geldi arkadanmı geldi önlem almakta fayda var
Eda319 @Leselis hemoroidin varsa zaten kanar canım. Afedersin zorladıysan yırtılma olmustur. Ama yinede sor doktoruna
Leselis Eda319 doktorum hafta içi çalışıyor Keşke bugün de çalışsaydı direkt giderdim ama o sıra hapşırmıştım ondan kaynaklı olabilir mi
Leselis seyhanmiray18 elim ayağım titredi o an korktum direkt çıktım tuvaletten sonra iç camasırıma bi damla akmıştı ama ön tarafında değildi çamaşırın suan ağrım falan yok sadece makatımda sanki batma hissi ve hafif bel ağrım var
Leselis Esoo0698 bugün tekrar geldi ama dünden beri makatımda ağrı vardı hemoroid meme ucu çıkmış o kanama yapmış 🤷🏻♀️
Leselis izmirsibel işte insan anlayamıyor o korkuyla ama bu sabahta büyük tuvalete çıkınca tekrar geld bu sefer kontrol edince ordan olduğunu anladım benim hamilelikten önce de vardı kışa girerken hep çıkardı ama hamileyken insan daha bi tedirgin oluyormuş
izmirsibel Leselis baharatlı yemekler çok fazla tüketme ve mümkün olduğunca sıcak kendini tut rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏❤️
Zuzua Hemorit olan norml.dogum yapabilir mi . Bu konuda doktruma hic danismadim hicbi doktrada gozukmedim . Bu zmana kadar kanamam olmadi ama sislik var.. bu durumda yapilir miki norml dogum
Leselis Zuzua benim çevremdekiler hep olmaz diyor olursa da çok sıkıntı çekersin vs dediler ama en iyisini doktor bilir