Kuzey61 ysfali06 yuh o nasıl doktormuş! Ben 16 haftaya giricem 1 kilo aldım sadece göğüslerim aldı yarım kilo karında plesanta vs ne bekliyormuş acaba
Susaminannesiii Bdp 27 de 3,5 kg direniyorum 4 olmamak adına ama olup iniyorum gün gün bakalım nereye kadar. Hic kusöadım midem zerre bulanmadı😳gereksiz kilo almak saglıksız insallah kalan sürecleride yönetebilirim ancak iradem yavas yavas kırılıyor gibi
merviskii Bdp ben 32. haftada 19kg aldım şuan kaç bilmiyorum ama doktor sadece biraz dikkat edelim dedi o kadar ne bilim illaki alıncak yani 😁
Bdp Hemsiremom olan insilün direnci tetikler ama en azından benim doktorumun söylediği bu kilo istemiyor eee bi de normal de kilo sorunu olursa 😊🙏🏻
Hemsiremom Bdp yani tabi normalde kilolu isen riskli ama okuyorum 59la hamile kaldım üç ayda üç kilo aldım diye moralim bozuldu yazanlar var doktor kızdı yazanlar var onlar garibime gidiyor
Bdp Hemsiremom evet maalesef bazı doktorlar öyle ben de 24 hafta da 3 kilo aldım ama hiç almasan daha iyi dedi çünkü insilün kullanıyorum