TugbaYurtAtasever Cinsiyet icin gitmedik ama doktorumuz son an bebek bacaklarını oynattığı an erkek %80 dedi erken mi sizce doktorum aslında çok iyi bir hekim güveniyorum ama ne biliyim 🙂
Cananhafsa TugbaYurtAtasever hazırlık konusunda acele etmeyin bence benim 14. Haftada tahmin etti doktorum 18. Haftada kesinleşti biraz daha bekleyin değişe bilir
Nesomer TugbaYurtAtasever bizde kesin kız denmişti 18. Haftada erkek olduğunu öğrendik. Yani net belli olmuyor. Biz gaza gelip isim bile bulmuştuk. Bence sizde bekleyin. Çünkü sizinde çok erken. Rabbim sağlıkla sihhatle kucağınıza almak nasip etsin
Nazyun TugbaYurtAtasever çoğu kordonu erkek diyebiliyor bence beklesen daha iyi olur bana 11. Ve 13. Haftada bu erkek ya bildigin dedi sonra göstermedi baya bekledik 19. Haftada kız olduğunu öğrendik 16 ya kadar beklemekte fayda var
Ff01 Erkek çocukları kendini hemen belli ediyor çıkıntıdan dolayı, gözünüz aydın hemencecik öğrenmişsiniz ne güzel 😊
TugbaYurtAtasever Ff01 evet birden bacaklarını açtı eşim bile fark etmiş normalde doktor baya baktı son an bacaklarını açtı eşim de doktor da görmüş muhtemelen erken sansim evet 🙂
Neslisahhh Arkadaşıma 12. haftada erkek dedi doktor ama 16. haftada kız olduğunu öğrendiler. Kıyafet almak için acele etmeyin. Allah gönlünüze göre versin İnşAllah🤰🏻
TugbaYurtAtasever Neslisahhh Neslisahhh rabbim hayırlısını versin tabi ki ama meraktan size danışayım dedim 👶💁🏼
Matpk TugbaYurtAtasever erken haftalarda o cıkıntı hem kız hem erkek bebekte oluyor genital tüberkül deniliyor arastırabilirsiniz. Ama o cıkıntının açısına göre kız erkek tahmini yapılıyor bizimki tutmustu😊
Cananhafsa TugbaYurtAtasever 😂😂 bilmem mi canım ben haftalarca o merkla kendimi yedim bitirdim şuan 26. Haftadayız her gidişimde cinsiyetini tekrar tekrar soruyorum😂
MuratZeynepDiner TugbaYurtAtasever bende 11 haftalıkken öğrenmiştim doktorum %80 erkek dedi 15. haftamda kesinleşti
Deletedmom35 TugbaYurtAtasever hevesinizi kırmak istemem ama detaylı ultrasonu bekleyin 14. Haftamda %80 kız demişti doktorum ve gerçekten iyi bir doktor ama oğluşum oluyor Allahın izniyle
Moms TugbaYurtAtasever benim doktorum da erken söyledi erkek bebekler erken gösteriyo kendini sanmam değişiceğini ki benim doktorum 11.haftada erkek gibi ğörünüyo dedi 13. Hafta da %100 erkek dedi 🤗😇
SedanurAydnAta TugbaYurtAtasever benimde 12+6 da %80 erkek dedi 💙💙 pipisi belliydi ama 3 hafta içinde tekrar gidicem bazen kızlarda da o çıkıntı olabiliyormuş klitoristen dolayı 🙈👼🏻