adile27 kizlar dun klomene basladim yaninda 3 igne verdi 2 gun arayla vur dedi cuma gunu gel yumurtana bakar gerekirse catlatiriz dedi bu yontemle hamile kalan oldu mu olduysa kacinci denemde oldu
Sivasss adile27 iğneler ne işe yarıyor canım ben sadece klomene başladım bugün bitti cuma kontrol var
sarisu1 adile27 iğneler klomenden daha etkili oluyor bana klomen fayda etmemişti sonraki ikinci ay sadece iğne oldum ve hamileyim klomenle aynı işlevi görüyor sadece biraz pahalı oluyor iğne
adile27 Sivasss bilmiyorm mi yumurta buyumesime sagljkli olmasina yariyor cnku doktor bana dedi senin tedwini hizlandiracam 1.5 senedir cocugum yok o yuzden igne de verdi cums kontrolum war anlariz
sarisu1 Sivasss evet bir senedir pco vardı belki öncedende vardı ama bilmiyorum hep düzensiz oluyordum evlendiğimde de arttı kaç ay olmadığım oldu yumurtalarımda çok inatcıydı klomen bir ml bile büyütmedi ama şükürler olsun iğne ilk ay etki etti
Sedaimm Pcolularda klomen ve iğne birlikte kullanılıyor iğne kullanılıp bir anda büyümesi engelleniyor su toplama olayı oluyormus sanırım risk oluşuyormuş o yüzden önce hap daha sonraki günlerde iğne kullanılıyor ben de öyle kullandım çünkü