Deniz-67 36+3 olduk sezeryan olacağı için gununuzu aldık 12,12 ınsallh sızde durumlar nedir kilosu ve boyu kaç bebişlerınız siz kaç kilo aldınz 3139 gr olmsuz dün gittık boyumuzda 51 cm dedı dr 2 haftaya kadar üçbucuk olurmu acaba
Elfynsmr Deniz-67 37+2 olduk cuma 3100 gr dedi boyunu söylemedi bemde sormadım doktora gidince hep unutuyorum ne sorcağımı heycandan 😬 normal doğum istiyorum bekleyelim dedim yoksa gün verecekti doktorum
sevara Deniz-67 biz 37haftalık olduk bugün. 36+4 da 2,900gr demişti doktorum. O gün nst’de sancılarım çıktı ama kaç çıktı bilmiyorum. Hissetmiyordum Cuma’dan hissetmeye başladım belimde biraz ağrımaya başladı düzensiz hafif sancılar oluyor. Normal doğum istiyorum. Artık ne zaman gelirse bebeşim ama artık gelsin istiyorum:)
Zeyyno_ Deniz-67 Tam 3buçuk olmaz ama yakın olur bence son haftalarda kilo alımı bazı bebeklerde yavaşlıo.. Bizde en son 35.haftamda gittim 2523gramdı şu an 37+5 haftalığız 1hafta sonra kontrolüm var bakalım doktorum ne dicek nasıl olcak merak ediyorum 🤔🤲🙏🙏
Gd1992 Bende 38 haftadaym yarın kontrolım var sezaryan ıstıyorum bakalım nezaman gun vercek bugun ara ara sancılarım oluyor gırp gırıp cıkıyor bakalım
Zeyyno_ Duygu4444 Dün akşam biraz daha hareketliydi son haftalara göre😂🥰benm onn haricinde çok canımı acıtcak veya yerinden çıkacak hareketleri yok😂😂😂 genel olarak çok hareketli değil zaten hamileliğim boyunca öyleydi 🤗