Tugbaomerfaruk İşaretlediğim yere göre doktor erkek dedi erkek bebeği olucak anneler böyle mi gözüküyor 13+3 benimki 16 da yeniden bakılacak
Ozdmrkbraa Tugbaomerfaruk bizimki de erkek ama biz 16.hafta anca böyle görmüştük o haftalarda hiç bişey görmemişti doktorum belki de ultrasondan farkediyordur
Didemhalil Tugbaomerfaruk benimde 13 haftalık erkege benziyor dedi sonra 18 haftalık gittik kesin erkek dedi sanırım erkekte daha net görüyorlar
Mavis_19 Tugbaomerfaruk maşallah benimde oğluşum olacak inşallah rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin ❤ 18 haftam ❤
Tugbaomerfaruk Ozdmrkbraa fotoğraf var mı canım bana alttan baktı bende baya uğraştı öksür falan dedi doktor tanıdık yoksa bakmıyorum dedi ama çok da nadir kız bebeklerde dudak kısmı böyle önden gözükürmüş
Ozgeeeayaz Tugbaomerfaruk benimki de 12+4 günlük bir hafts önden gidiyormuş bana da böyle bir resim verdi erkek dedi. Acaba erken die yanılmış olabilir mi die düşünmüyor değilim. Oysaki çin takvimide kız diyor du 🙈😂😂
Ozdmrkbraa Tugbaomerfaruk yok canım doktor sordu ultrason fotoğrafını veriyim mi diye bende yüzünü alalım da orası kalsın dedim 😂 doğrudur doktorun öyle dediyse bişey diyemem
Tugbaomerfaruk Didemhalil bana 10 gün önce kız gibi dedi bu hafta gittiğimde aa erkek dedi 🤣 16 da tam bakalım dedi sizin de görüntü böyle miydi
Tugbaomerfaruk Mavis_19 maşallah rabbim herkese bağışlasın kucağına almayı nasip etsin hayırla büyüsünler size kaçıncı haftada erkek dedi
Tugbaomerfaruk Ozgeeeayaz bende çin takvimi erkek:) görüntüyü yükler misiniz rica etsem çok merak ediyorum da🤦🏻♀️
Yenianne001 Bana da 3 kere üst üste erkek dedi bakalım ayın 10unda tekrar kontrolümüz var kesinleşir diye umut ediyorum 16+3 şu an
Yenianne001 Tugbaomerfaruk ben hiç anlamıyorum ultrason görüntüsünden. Kimisi görür görmez cinsiyet söylüyor ama ben benzetemiyorum bile. 12de söyledi 15te ve 16da söyledi. Değişmez heralde 🤷🏼♀️
Mavis_19 Tugbaomerfaruk sanırsam 11 haftalıkken erkeğe benziyor demişti 18 haftalikta kesin erkek dendi
Didemhalil Tugbaomerfaruk evet bizimde böyleydi ben dedim belki kordon belki vajina dudağı ama değilmiş 🙂🤲😊 sağlıcakla gelsinler
Tugbaomerfaruk Ozdmrkbraa bizde normal fotoğrafı çekmeyi unuttuk doktorlar cinsiyete odaklanınca sonra alalım mı fotoğraf dedi normal grek yok dedim 🤣