Derinmaviozkn Zafsim0801 ben karnımda bagırsak hareketi car sanıyordum ama şiddetii yavaşca arttıkca bebek hateketi oldugunu anladım
Huri54 Derinmaviozkn yetmiyor ki meyve kuruyemiş süt gece içiyorum rahat uyku için içine de bi kaşık baş atıyorum ohh🤭🤣
Derinmaviozkn Huri54 yaaa kıyamam oluyor işte kaçamak bende şeker sınırda cıktı ama tatlı yemeden duramıyorum malesef ama dikkat etmeye calısıyorım yinede
Derinmaviozkn Zafsim0801 evet cok hafif oluyor ilk zamanlarda şiddetlendikce tamam bu bebek diyorsunuz 🥰
Huri54 Derinmaviozkn ben tatlı sevmiyorum aramıyorum hiç hanile kalmadan da öyleydim sanırım tatlı sevmeyen tek kadın benim 🤭😂
Deniz1634 Ya biz 18+2 olduk kızım biraz tembel sanırım hala kipirdamiyo okadar okşayıp seviyoruz ama yok yani tık yok hanimefendide
Duygularca Huri54 ya bunu söylediniz iyi oldu özellikle akşamları uzanınca böyle pıt pıt bişeyler hissediyorum ama gaz gibi emin olamıyorum sanırım bebişin hareketleri 19dayım bende net bi şekilde ne zaman hissediyoruz acaba ?
Huri54 Duygularca eğer sürekli oluyorsa o gaz değil bebeğin 🤭 yatarken ve sabahları pıt pıt oluyor gün içerisinde de oluyor bugün konuştum oğlumla resmen tepki verdi pıt pıt attı 😋
Huri54 sblaslan normal arada hiç hissetmiyorsun dün ben hissetmedim bugün maşallah kıpır kıpır içimde takip et aynı his oluyorsa o senin bebeğin ayırt ediyorsun sürekli tekrar ettikçe pıt diye atıyor 😍