Kardelenyigit sibell777 kesinlikle,sana tek tavsiyem sakın ama sakıınnn yanında bi kişi hariç kimse olmasın uzunca sürede kimseyle muhatap olma süt konusu illaki açılıyor.Gelmez gelmiyor derler gelen sütede su gibi derler cahil cehalet içinde yaşıyoruz resmen
Papatya0605 Sibelglgakn benimde göğüslerim küçüktü ikinci gebeliğim şuan 29+4 ve hala küçük ilk kızım üç yaşına kadar emdi gebeliğim olunca bıraktı kendi kendine onunla bi alakası yok :)
eylmylk sibell777 yok yok hiç takmayın bırakın onlar elletiyor mu napıyorsa yapsınlar. Dillerinin hiç ayarı yok bu insanların. Stres yok düşünmek yok bol su güzel beslenme. He yine de olmazsa takdiri ilahi. Emziremeyen çookk anne var çocukları sapasağlam sağlıklı. Öncelik hep sizin ve çocuğunuzun sağlığı iyiliği olsun. Konuşan konuşsun dursun
blueberyy00 brcaky AA bak bunu düşününce doğru olabilir gorumcemin de kuzenimin de göğüsleri büyük fazla büyük sütleri olmadı emziremedler halalarimda minicikti kaç yaşına kadar emzirdiler doğru aslinda
Oglakdorukcum Sibelglgakn var canım kuzenım de kıcıktu ben bile inanmadım ama emzırırken gördüm çok büyük olupta emziremeyede vardır belkide dogumdan sonra süt dolacak emdikce gelecek takma bosver sütün kesilir boyle düşünürsen
sibell777 Kardelenyigit tabi ki canım ya bana bile şimdiden neler söylüyorlar neler şaşırtıcı yani kocana ellet biraz büyüsün doğuma kdar filan senden gelmez küçük vesaire