Aysesss O korku bende de vardı canım. Ben daha hamile kalmadan bile vardı. Hep ya bir gün çocuğum olurda sağlıksız doğarsa diyordum. Sonra hamile kaldim herkes sevindi ben de yine korkular. Ikili test olacak haftalar öncesinden beni aldı korkular ya doktor kotu bir şey derse diye. Neyse çok şükür onda sıkıntı çıkmadı. Sonra detaylı zamanı aynı sizin yaşadığınız şeyleri yaşadım o da sorunsuzdu. Sadece doktor dedi ki fl ve hl kemiklerinde 8-9 gün gerilik mevcut. Hatta nit bile düştü kağıda geç dollenme kuvvetle muhtemeldir diye. Ohhh dedik rahat nefes aldım bir kaç gün sürdü tabii😒 Burada tesadüfen bir seyler okurken bir arkadaş yazmıştı ki fl ve hl kisaligi down sendromudur. Ben buna taktım neden kısa olsun kesin down sendromu benim bebeğim de doktor göremedi falan. Ama gece gündüz gitmiyo içimdeki sıkıntı. Kendi doktoruma gidiyorum,başka doktora gidiyorum ölçüyorlar kısa. Yok öyle bir şey suyu da normal her şey normal diyor doktorlar peşine de yine de doğmadan bilemeyiz deyip içime kuşku düşürüyorlar. Doğum anına kadar neler cektigimi tahmin edersin. Doğuma giderken bile kafamda hep bu vardı. Çocuk doğdu yanimdaki ebeye sağlıklı mi diye sordum çok sağlıklı dedi sonrasi sukurle geçti hep. Dikiş atılıp da odaya gidene kadar hep şükrettim. 4 aylık olacak 1 hafta sonra çok da sağlıklı yanarım o ağlayıp sizlandigim günlere. Yapma arkadaşım insallah bir sıkıntı yoktur. Internetten araştırma yapma hiç bir konuda hep kötü şeyler çıkar karsina doktorun ne derse güven.