Cansucasalin Kızlar 36+5 günlük gebeyim bebegımın hareketlerinde azalma hissediyorum yaşayan oldu mu bu durumu
Bicicekbibocek Cansucasalin günümüz aynı ve bende azalma farkettim yerleri daralıyor sanırım o yüzden belki hareket edemiyor bebisler yine de sürekli takip edelim sağlıkla gelsinler inşallah
Azize45 Cansucasalin aynı günümüz bende bugün çok korktum bütün gün hareket etmedi akşam başladı ve hareketleri çok zayıf.yerleri iyice daraldığı için oluyor galiba.
Dilanilngi Cansucasalin sarsıp hareket etmesini sağlayın sol tarafa uzanın çikolata yiyip çok az ise hareketi mutlaka dr gidin ,benim 37+2 hareketi şiddeti arttı ..
Cansucasalin Bicicekbibocek inşAllah yerleri azalıyor diye öyledir benı cok korkutuyor çünkü .. Aminnn inşAllah🤲🏻🤲🏻💜
Azize45 Cansucasalin gün içinde 10 kez hissedersen sorun yok dedi doktorum. insan genede stres oluyor kontrole gidince soracağım gene.rabbim evlatlarımızı sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Cansucasalin Dilanilngi sabah gidecegım sanırım su 2 gündür hareketi çok az halbuki 2 gün önce gittim daha doktora..
Dilanilngi Cansucasalin kordonu nasıl yakın mıydı boynuna vs ,bizim sıpanın yakın bende o yüzdem sürekli hareketlerine yoğunum dr dolanırsa hareketleri azalır rahat edemez dedi belki bu sebeptendir merak etmeyin