Kedianasi Ozgecetindag oy ama hamilelikte ki gibi değildir eminim hiç değilse bebek ağlıyor süt istiyor uyuyamadım derdim ama şuan midemdeki şişkinlik beni mahvetti sağa yatamıyorum solada en son çare oturarak dedim ondada aynı uykummm geliyor dua edin az uyuyabileyim 🥺🥺
Ozgecetindag Kedianasi bende hamileligimde yasadim onlari mide yanmasi ozellikle iskenceydi ama simdi prensesim kucagimda uyuyor gecer seninde zaman zaman :)
Kedianasi Tek olmadığıma sevinemiyorum sizede banada günah uyuyalım midemiz bulanmasin yanmasın eksimesin özellikle şişkinlik olmasın,🙄🥺 oturarak uyumaya çalısicam inşallah uyurum😴
MomisAlp Kedianasi bende ayni sekildeyim aylardir oturarak uyuyorum az once sinirlerim oyle bozuldu ki artik aglamaya basladim :) Allah yardimcimiz olsun
Ezolym Kedianasi ahh kıyamam ben de sol kaburga ve sırtım çok ağrı yapıyor ne yapsam geçmiyor uyku uyuyamıyorum Allah cenneti vaadediyor inşallah cennete layık anneler oluruz🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Maviss1525 Kedianasi Mide yanmasından, bel ağrısından uyuyamıyorum saat 4 oldu ve yarın sınavım var uyumam lazım 😒
Mevreee Bende uyumak istiyorummmm 31.haftamdayim son 2 haftadır uyuyamıyorum oğlum sağolsun resmen midem de bir toplanıyor ne sağa ne sola dönebiliyorum bide eşim ara ara uyanıp bana sormaz mı uyayamadin mi diye 😒 yok canım keyfimden oturuyom🥴🙈