Zuzu3321 Kizlar Saçlarımda Çok Kırık Var Bugun baya dikkatimi çekti bu durum napıyorsunuz Saç bakimi Icin uçları semsert olmuş. V e baya dökülme var saçımda
Hanz Zuzu3321 Argan yagı, zeytin yağı, Hindistan cevizi yağı karistir sacina sur yumsacik oluyor ben yapıyorum mukemmel
Zuzu3321 Hanz evde hic biri yok malasef canum nerden bulabilirim ilcede oturuyorum bir de baya kucuk bir yer burasi aktar falanda yok
Aytenkrsln @Zuzu332 Hanz benimde saçlarımda çok kırık dökülme yıpranma var ve uzamıyor benim bildiğim kadarıyla gebelikte saç uzarmış ama bende hiç tık yok uzamıyor saçımın uzamasını da çok istiyorum☹️
Hanz Zuzu3321 nerede oturuyorsun canım, ya aktarlarda olur ama trendyoldan arifoglu var orayada bak bir derim onunda bitkisel seyleri var ve cok iyi arastir sen yinede
Hanz Aytenkrsln evet gurlesir ve uzar sonra dökülürmüş onu araştırdım ama demir ve kansızlıktan oluyor genelde ben o yagi yapiyorum ve hakiki zeytin yaginin icine sarimsak atip ikiye bolup uc gun bekletip suruyorum o dokulmede cok iyi