Eveeet sonunda o gün geldi binlerce şükürler olsun 😀 en klasik giris ile basliyorum ama gercekten de oyle yani hep burdaki hikayeleri okudum ve bugünün hayalini kurdum. Sanki coook uzakmis gibi gelse de o gun geldi ve oglumla kavustuk cok şükür 😊 en basindan başlayayım. Cikolata kistleri ile basi belada olan bir kisi olarak Martin sonunda hamile oldugumu ogrendigim zaman asiri derecede bir şaşkınlık yasadim cunku her doktor cocugumun olmayacagini tedavi olmam gerektigini soylemisti. Ama Rabbimin hikmeto her seyden daha büyük bin şükür normal yolla hamile kaldim 😊 sonrasi biraz zordu mide bulantilaro asiri kusmalar derken o 3bucuk ay o kadar zor gecti ki her gece ağladım ama sonra 14.hafta gibi hepsi gecti. Son haftalara kadar rahat bir hamilelik gecirdim cok sukur ama son haftalr bebegin kilolu olmasi benim artik psikolojik olarak da daralmis olmam derken zor gecmeye basladi. Benim plasenta previa problemim vardi bebegin esi asagidaydo 33.haftada yukari cikti ve artik normal dogum sansi artti. Doktorumla birlikte normal dogumu beklemeye basladik ama benim o kadar fazla yalanci sancim vardi ki sanki her an doguracak gibi gezmeye başladım. Hatta bazen dayanamayip gidiyordum ama nstde sanci kasilma çıkmıyordu. 37den sonra hurma pilates yürüyüş iliski merdiven inip cikma ne varsa denedim ama bebek bir turlu kanala inmedi. Öğretmen oldugum icin hep 24 kasimda dogum yapmak istiyordum. Doktorum da bunj bildigi icin 39.haftadaki kontrolu o gune verdi. Esimle birlikte o gun gittik. Sancim yoktu bebegin suyu 4 gun onceki muayeneye göre azalmisti doktorum catiya bakmak istedi ama ben cok kasildigim icin hadi kalk hic seni uzmeyelim sezeryana alalim zaten bebek cok iri ve ilk dogum cok zor bebek de kanala inmemis zaten belki catin da dardir dedi. Ve biz bi anda sezeryana karar verdik ben en basindan beri biraz daha sezeryana yakindim zaten. Saat 4te sezeryana girdim gercekten belden vurulam igne o kadar basit ki ben hissetmedim bile. Sondam anesteziden sonra takildi ben vajinal her seyden korktugum icin doktorum oyle uygun gordu. Ekip cok iyiydi her seyi söylüyorlar beni cok rahatlatiyorlardi. Sonra o an 16.26da bebegim dünyaya geldi. Onu gördüğüm an dedim ki tamam ben simdi yeniden doğdum 😍 sonra oglumu temizleyip getirdiler öptüm kokladim. Oglum odamiza cikarken doktorum kistimi de temizledi ve sonra odaya ciktik. Cikinca benim biraz agrim oldu hemen serum taktilar gecti. Sonra beni yürüttüler ilk yürüyüş benim icin cok zor olmadi. Iki gun tuvalete giderken ve kiyafet degistirirken zorlandim ama oyle bi agrim olmadi acikcasi gazim da cok kolay cikti kayisi suyu ictim surekli. Bebegim enfeksiyondan dolayi ertesi gun kuveze alindi o yuzden mecburen surekli yürüdüm ve uzuntuden agri sanci hicbir sey kalmadi. Ama cok şükür bugun oglum da cikti simdi kuzu gibi yatıyor uyandirip emzirmek icin bekliyorum. Dunyanin en guzel kokusi en guzel hissi bu Rabbim herkese nasip etsin insallah. Cok uzun oldu ama son olarak hiic korkmayin ben bin defa olsa bin defa bu sekilde sezeryan olurdum cok sukur her seyi yapabiliyorum 4 gun oldu ve iyiyim cok şükür. Rabbim herkesi evladina sag salim kavustursun evlatlarimiza saglik versin uzun hayirli omur versin insallah 🙇♀️😍😍