Dilara1503 Kızlar iyi geceler kaburga kemiklerim ağrıyor bu günden beri 28+4 haftalık hamileyim yaşayan var mı böyle ağrı normal midir acaba
Melikeakkc Dilara1503 canım bende ağrıyordu 2 gündür 33+2 yim artık yatamıyordum kaburgamın ağrısından parol tablet içtim bi tane öyle uyumuşum iki gün uykusuz kaldım ağrıdan belki iyi gelir sana da
tkrj19 Dilara1503 aynı durum sağa yatıyorum batıyor sola yatıyorum batıyor maalesef baskı yaptığı için bebişler bu normalmiş bende dün uykusuz kaldım 29 olduk bizde şükür
RabiaaK Dilara1503 benimde çarpıntım oluyordu doktor bana ilaç verdi onun için doktorunuza sorun en iyisi
Dilara1503 Melikeakkc geçmş olsun valla ne yapacağımı şaşırdım zaten nezle olmuştum baya kötüydüm biraz toparladım derken şimdi kaburga ağrısı başladı dayanamazsam içerim ne yapim pek ilaç taraftarı değilim 😔 kasıklarımada iğne batıyor sanki ara ara
Melikeakkc Dilara1503 ben artık uykusuzluktan ölmek üzereydim gözlerim açılmıyordu mecbur içtim bişey olmaz dedi doktor paroldan içince bayılmış gibi uyumuşum hiç uyanmadan deliksiz
Melikeakkc Dilara1503 ve bebeğimin kafası sağ kaburgamın orda ayaklarıyla kendini bazen kaburgama itiyor hiç hareket edemiyorum
Dilara1503 tkrj19 😔 geçmez mi acaba ya kalan zamanımızda hep ağrır mı Allah yardımcımız olsun beterinden korusun tabi
ysmusic Merhabalar benim de kaburga ve aynı noktanın sırt bölümğ ağrıyor,ağrılar hep aynı iki noktada🙄 26 haftalığım 1 aydır çekiyorum ağrıyo akşamları geliyor ağrı…
Dilara1503 ysmusic benm yeni başladı ilk önce nezle oldum diye sandım ama yok malesef kemikler ağrıyor resmen
tkrj19 Dilara1503 valla öyle allah yardımcımız olsun bu sabah kaburgalarım kitlenmiş halde uyandım valla çok can yakıcı
Dilara1503 Melikeakkc evet parol içiliyor hamilelkte canm mecbur dayanıyorz ne yapalım geçecek inşallah