Sarella Hanımlar hayırlı akşamlar 1 aydır burnum kaşınıyor çok kötü oluyorum gözlerim yasarıyor ve burnum yara oluyor peçeteyle kaşımaktan çok kötü bir durum geçmek bilmedi hamileyimde ilaç kullanmak istemiyorum neyapabilirim doğal olarak
AyeGlKarabulut Sarella kbb ye görünün spray veriyor bende alerjik rinit vardı çok sıkamasanda en azından gece uykunu rahat geçiryosun kaşınmadan günde en fazla iki defaya müsade ediyor dr
Nihanozturk Sarella 36.haftadayım hamileligimin basından beri bende var canım hamilelik alerjisi gibi bisey olmus bende heralde bazen siddetli bazen daha hafif oluyo bugüne kadar geldik 🤦🏻♀️
Sarella sudamlasi balkonum kapalı toz girmiyor evdede olsam dışardada olsam bitmek bilmiyor bu kaşıntı 😓
sudamlasi Sarella o sıkıntı bende de oldugu için Dr bunları söylemişti elimde hep peçeteyle gezıyorum sabah akşam
dunyam3105 Benm her baharda yaşadığım bi sıkıntı bu , şuan 33haftalığım ve aynı durumdayım 2 ayrı doktora da sordum ilaç önerdi bana ,başka türlü rahatlayamazdım da zaten
gulsumklc2 Ben 4 hftalık hamıleym ıkı gndr burnumda yanma ve hapsırma 🤧🤧 dayanamıyorm artık burun spreyi kullanıyorm zararlıyms napcam blmıyormmm
AyeGlKarabulut Sarella yok ben geç başladım ondanda olabilir bende astım alerjikte vardı hatta antidepresanda kullanıyordum doktor 12 hafta geçtikten somra paikiyartrinlede gögüsçünlede konuşabilirsin dedi ben aylıkken başladı alerji şimdi astım için fısfıs rinit içinde spray kullanıyorum yapacak bişe yok
ozgeg_ Aynı şeyler bende de oluyor her yıl bu zamanlar ilaç kullanırım normalde spreyle beraber ama şuan kullanamadığmdan doktoruma sordum denizsuyu kullanmamı söyledi herhangi bi zararı yok eczaneden alabilirsn.
Portakal Hamileligimin başından beri hapşırma ve burun akıntısı vardı gecelerinde burnum tıkanıyor ve uyuyamıyorum. Bugün doktorum bebeklere kullanılan bir damla verdi bebeklerin gözüne ve burnuna kullanılan bir damla ilk defa nefes aldigimi hissettim
ozgeg_ Sarella bana iyi geldi umarım sende görürsn faydasını. Burun kaşıntısı hapşurma boğazımda kaşıntı oluyordu benim geçti çok şükür
Neslisahhh Hamilelikte bağışıklık sistemi baskılandığı için alerjik hastalıklar ya da nezle sık görülüyormuş. Ben de hamileliğim başladığından beri sürekli hapşırıp öksürüyorum. Öyle ki belki dakikada 15 kere hapşırıyorumdur. Doktor okyanus suyu kullanabilirsin ilaç kesinlikle önermiyorum hamilelikte dedi. Sıcak duş yapmak da iyi geliyor. Bi de kendinizi sıcak tutun.